reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@bazylia128 szalona kobieto 😍 dziękuję!!!😘❤️
Dziękuję Wam wszystkim za piękne życzenia!😍

Też mam nadzieję, że ta toxo to tylko pomyłka i będę mogła podejść do transferu. @bazylia128 też myślałam, że jak już igG jest dodatnie to nie można kolejny raz zachorować 🤷🏻‍♀️
@motylek24 dzięki za info 😉 chyba najlepiej będzie jeśli za dwa tyg po prostu jeszcze raz powtórzę toxo?

Wczoraj jeszcze jako prezent urodzinowy dostałam mandat 🤦🏻‍♀️ Pojechałam na badania i z tego wszystkiego nie spojrzałam na znak. Także pierwszy mandat przed 30stka jest😅 Wczoraj była imprezka z najbliższymi, a dziś dzień lenia. Miłego dnia kochane 😊😊😊

Nie mecz się:) życie decyduje za nas..mój maz mówi ze ten krwiak to ostrzeżenie żebym zwolniła bo ja tez chciałam dłużej po pracować. A jednak dzidzia najważniejsza. Odpoczywają sobie. Jesteś na pewno juz dzisiaj spokojna:)
Niby jestem , niby nie. To uczucie nas nie opuści. Masz racje, dzidzia najważniejsza! No i maz tez ma prawo decydować, a nie tylko ja, A on od razu, ze mam nie dyskutować;)

@bazylia128 szalona kobieto [emoji7] dziękuję!!![emoji8][emoji3590]
Dziękuję Wam wszystkim za piękne życzenia![emoji7]

Też mam nadzieję, że ta toxo to tylko pomyłka i będę mogła podejść do transferu. @bazylia128 też myślałam, że jak już igG jest dodatnie to nie można kolejny raz zachorować [emoji2370]
@motylek24 dzięki za info [emoji6] chyba najlepiej będzie jeśli za dwa tyg po prostu jeszcze raz powtórzę toxo?

Wczoraj jeszcze jako prezent urodzinowy dostałam mandat [emoji2358] Pojechałam na badania i z tego wszystkiego nie spojrzałam na znak. Także pierwszy mandat przed 30stka jest[emoji28] Wczoraj była imprezka z najbliższymi, a dziś dzień lenia. Miłego dnia kochane [emoji4][emoji4][emoji4]
Ale Ty jesteś młoda kochana ;)

@bazylia128 szalona kobieto 😍 dziękuję!!!😘
Dziękuję Wam wszystkim za piękne życzenia!😍

Też mam nadzieję, że ta toxo to tylko pomyłka i będę mogła podejść do transferu. @bazylia128 też myślałam, że jak już igG jest dodatnie to nie można kolejny raz zachorować 🤷🏻‍♀️
@motylek24 dzięki za info 😉 chyba najlepiej będzie jeśli za dwa tyg po prostu jeszcze raz powtórzę toxo?

Wczoraj jeszcze jako prezent urodzinowy dostałam mandat 🤦🏻‍♀️ Pojechałam na badania i z tego wszystkiego nie spojrzałam na znak. Także pierwszy mandat przed 30stka jest😅 Wczoraj była imprezka z najbliższymi, a dziś dzień lenia. Miłego dnia kochane 😊😊😊
Wszystkiego najlepszego:)

[emoji16]
20200216_123314.jpeg

reklama
Do góry