Biegałam ty moja łajzo [emoji8]. Niedawno wróciłam, piję kawkę i czytam forum [emoji8][emoji8][emoji8]Moje stopki stopeczki cukiereczki ale bym cie pomizialaja pije juz 3 kawe i mi sie znowu zalaczylo ADHD
@fredka84 co sie dzieje z Tobą? W kosciele siedzisz ?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
U mnie tez wieje a chcialam sukienke zakldac. Ale stwierdzilam ze beda jeansyWłaśnie, powinna do mnie na pani mówić [emoji23]. Ewentualnie może być milady[emoji23][emoji23][emoji23]
Wieje u Ciebie? Bo u nas mocno [emoji51]
bazylia128
uhuhuhu a ja dzisiaj NIETBiegałam ty moja łajzo [emoji8]. Niedawno wróciłam, piję kawkę i czytam forum [emoji8][emoji8][emoji8]
Liliana87
KefirJak ten Twój cudny koteł ma na imię?
I skarpetki w klimacie [emoji7]co prawda sobota to dzień kota, ale kto powiedział, ze niedziela nie może byc taka sama[emoji38]
Cudny jest [emoji3590]. Imię ma zarąbiste [emoji3]
Liliana87
Uważaj z tą kawą bo Ci serce stanie ! Jak Ci załączą te winyle to będziesz tańcowała;*Moje stopki stopeczki cukiereczki ale bym cie pomizialaja pije juz 3 kawe i mi sie znowu zalaczylo ADHD
@fredka84 co sie dzieje z Tobą? W kosciele siedzisz ?
O której jedziesz? U nas już pada na dodatekU mnie tez wieje a chcialam sukienke zakldac. Ale stwierdzilam ze beda jeansy![]()
Liliana87
Dobry objawZazdroszcze, u mnie na sama myśl o kawie mdli. Jak mąż sobie zaparza to ja robię unik
L
Lad
Gość
Hej dziewczyny! Z mężem jeszcze jesteśmy grubo przed podejściem do in vitro, na razie się diagnozujemy, mam do Was pytanko odnośnie specjalistów. Szukamy bardzo dobrego genetyka i immunologa gdzieś na północy lub w centrum Polski, może któraś z Was ma problemy własnie genetyczne lub immunologiczne i zna bardzo dobrych specjalistów. Byłabym wdzięczna za polecenie kogoś.
W tej chwili jesteśmy pod opieką tylko genetyka, dr Ochman z Kliniki Invicta w Gdańsku ale chcielibyśmy jeszcze z kimś innym skonsultować nasze wyniki, z kimś spoza Invicty, tak dla pewności.
reklama
@Liliana87 my bardzo szybko wzięliśmy ślub. Miałam 23 lata, a zaczęliśmy starania rok później. Endometrioza i inne choroby nie patrzą na wiek. Super, że już jesteście w domku
odpoczywajcie
@Tasza gratuluję z całego serducha! Oby beta dalej pięknie przyrastała
@Netiaskitchen ogromne kciuki za Twojego maluszka!
@fredka84 dziękuję kochana!
Nasi znajomi tak dbają o nasze szczęście, że dostałam od nich na urodziny wibrator 

@Tasza gratuluję z całego serducha! Oby beta dalej pięknie przyrastała

@Netiaskitchen ogromne kciuki za Twojego maluszka!
@fredka84 dziękuję kochana!

Podziel się: