reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dostałam właśnie zalecenia od dr Paśnika, jestem pod wrażeniem, że nawet w niedzielę pisze maile 😲 ulżyło mi, że nie trzeba szczepień 🤭 miałam mu dosłać wyniki cytokin, zalecenia mam standardowe, w sumie nic strasznego w tej immunologii raczej nie wyszło,kir bx, brak trzech kirów implantacyjnych, pai 1 homo, czynnik v r2 hetero, MTHFR 12898a hetero, w tych cytokinach jakieś 4 rzeczy poniżej, ale w sumie nie napisał, czy to coś nie tak. Czyli bardzo prawdopodobne, że problem leży w zarodkach..Tylko nie bardzo wiem o jaką kontrolę morfologii chodzi? Pewnie jesteście bardziej obeznane. A to pierwsze to pewnie wlew? Mam nadzieję, że zrobią bez problemu w klinice
Dopytaj o heparynę jaka dawka? 0,4 czy 0,6? Czy to już Docent mówił kiedyś na wizycie? 🙂

reklama
jejjjjekkkuuuu no taki podobny usta, nosek wszystko ;) Co do podobienstwa to ja mam dwoch starszych braci ten na stadionie jest ode mnie trzy lata starszy a wyglada jak taki szczyl co nie :biggrin2: 😂 On juz ma dwojke dzieci na tym drugim zdjeciu brat starszy o 5 lat ale on styrany zyciem :biggrin2: prowadzi firme budowlana ma wymagajaca zone :biggrin2: ale ja lubie :biggrin2: dba o mnie :biggrin2: tez maja dwojke dziciorow :biggrin2: Ja oczywiscie na kazdym zdjeciu uchichrana na trzezwo czy po pijaku dla mnie kazda okazja do posmiacia sie jest dobra 😂 Podobni jestesmy ?
Troszkę jesteście, ale jak Ci ładnie w czarnych włoskach 😇

Dostałam właśnie zalecenia od dr Paśnika, jestem pod wrażeniem, że nawet w niedzielę pisze maile 😲 ulżyło mi, że nie trzeba szczepień 🤭 miałam mu dosłać wyniki cytokin, zalecenia mam standardowe, w sumie nic strasznego w tej immunologii raczej nie wyszło,kir bx, brak trzech kirów implantacyjnych, pai 1 homo, czynnik v r2 hetero, MTHFR 12898a hetero, w tych cytokinach jakieś 4 rzeczy poniżej, ale w sumie nie napisał, czy to coś nie tak. Czyli bardzo prawdopodobne, że problem leży w zarodkach..Tylko nie bardzo wiem o jaką kontrolę morfologii chodzi? Pewnie jesteście bardziej obeznane. A to pierwsze to pewnie wlew? Mam nadzieję, że zrobią bez problemu w klinice
Badasz morfologie w dniu tuż po przyjęciu ostatniej dawki w całej ampułki i wynik wysyłasz mailem do docenta pisząc 'pilne morfologia', najważniejsze są leukocyty, dobrze jakby były między 33tys a 40tys.
Masz wynik cytokin? Wstaw jak możesz
U Ciebie beta 0 czy biochemiczne?
Wlew z accofilu domacicznie powinni Ci zrobić w klinice

Ale u nas wieje [emoji50][emoji50]
Musze się Wam wyżalic. Opowiadalam Wam o mojej koleżance zza biurka, starała się 12 lat, nie udało się, adoptowali córkę, ma naloty, jak idę na L4 to często obrażona itd. Pamiętacie. Więc dzis po długich przemyśleniach i po rozmowie z moja naczelniczka (przyjaciolka) stwierdziłam,że skoro L4 do zakładu pojdzie to nie będę ściemniać i napisalam jej długiego smsa, ze nie Bedzie mnie 2 tyg w pracy, ze nie chciałam im jeszcze mówić ale,ze jestem w ciazy. Napisalam,ze ciaza zaczela się z przygodami,ze trafilam z krwawieniem do szpitala i musimy walczyć o Kropka. Że bardzo się boję, ale jestem dobrej myśli. I na koniec,ze bardzo ja proszę o dyskrecję, szczególnie do swojej córki (bo ona chodzi z nasza Dżulą do klasy i się "przyjaznia".) Jej córka- adoptowana, jest niezła cwaniara. Wykorzystuje to,ze nasza Dżula to taki dzieciak, szczery, wszystko powie.. No ale trudno. Przyjaźnią się. Ja liczę na to,ze niedlugo ich drogi sie rozejda. W każdym razie rodzice niezle ja szkolą. Więc, ze proszę o dyskrecję ponieważ nasza Dżula jeszcze nie wie,ze zreszta malo kto wie i chce z tym wytrzymać do 12 tyg i wtedy będę spokojniejsza. I wiecie co? Nic mi nie odpisala. NIC. Kiedyś już tak zrobiła jak ja poinformowałam,ze jestem w szpitalu, przeprosiłam, ze nie planowałam i chwile będzie sama.
I znów dostalam po dupie za swoją szczerość. I jestem tak strasznie glupia i się tym przejmuje. A przecież wiem, co jest najważniejsze... Ale jakoś tak kuzwa nic? Zero? Nawet "OK"??? Czy ja jestem nienormalna??? Bratu własnemu nie napisalam A ona nic?

Badasz morfologie w dniu tuż po przyjęciu ostatniej dawki w całej ampułki i wynik wysyłasz mailem do docenta pisząc 'pilne morfologia', najważniejsze są leukocyty, dobrze jakby były między 33tys a 40tys.
Masz wynik cytokin? Wstaw jak możesz
U Ciebie beta 0 czy biochemiczne?
Wlew z accofilu domacicznie powinni Ci zrobić w klinice

Dziękuję ❤ beta 0, póki co dwa transfery za mną

Załączniki

• cytokiny.PNG
    cytokiny.PNG
    7,6 KB · Wyświetleń: 63
Jestem;) to co sie usmialam to mojen ;) bylismy z bartusiem NASZYM FUMFLEM ❤ po kiermaszu i restauro szlismy alkejkami do samochody Lukasz kier a ja wypilam mohito z alko i ten mnie tak podpuszczal a lukasz szedl za nami i konrolowal sytuacje ale tez sie po cichaczu usmial. My jak takie glupki szlismy i sie chichralismy a po drodze Bartus zauwazyl swoja jolezanka ona byla jakies 50 metrow od nas a ten mi zaczal opowiadac na jakie wszelkie mozliwe sposoby ja bral 😂 po czym nie bylo ucieczki i stanelismy naprzeciw siebie z jej partenerem a Bartus OOOOOOOOO NIE POZNALE CIE ;) pozniej poszlismy do cukierni po rurku z kremem a obok do kina bo byla jakas opera i te wielkie grube baby ledwo co wcisniete w te kiecki jak takie bezy czerwoene po pysczku no i i oczywiscie BARTUS nie omieszkal narobic zamieszania ale o tym ju nie bede pisacb:-) :) No moj czlowiek:-) :) Na kiermaszu ja oczywiscie kupilamklasyczna muzyke bo lubie a moj Łukasz Qeen chyba za duzao E :-) :) @Liliana87 ty masz tyle wolengo teraz mogla bys mi zrobic ztuningowana Moniczke ;) Co do resto to to jest naszej starej kolezanki wyszl za maz za wlocha i on to prowadzi ale dobre maja zarlo ;)

Załączniki

• 20200216_162800.jpg
    20200216_162800.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 84
  • 20200216_163027.jpg
    20200216_163027.jpg
    1 014,6 KB · Wyświetleń: 85
  • 20200216_164450.jpg
    20200216_164450.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 85
  • 20200216_161921.jpg
    20200216_161921.jpg