reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Najlepiej podjechac osobiscie, zawsze to inna rozmowa niz przez telefon.
Dzięki! Tak, dokładnie o to Centrum chodzi. Czekamy na wypis i na ostateczne dokumenty, pewnie w tym tygodniu. I później od razu zapisuję go do Centrum. Przez telefon pani też była bardzo miła i powiedziała, że tydzień dwa i go przyjmą do chirurga, ale może rzeczywiście lepiej podjechać samemu.

reklama
Nie gadaj, ja dziś robię ogórkowa na wczorajszym rosole [emoji848]
Dawaj ogórkową z rosołu [emoji23] [emoji23]

Albo nie, bo to receptura ogórkowej musi być dopieszczona od początku do końca ;)

Delektuj [emoji23] [emoji23] [emoji23] ale mnie ubawiłaś...

Jak Ci się odbije kochana to się tym delektuj zrób mmmm pychota [emoji23][emoji23][emoji23]

Tylko uwazajcie zeby jak bedzie mocno kwasna nie jesc jej jak wyglodnialy wariat :)

Ja wczoraj dwie michy plus kiszone ze smietana bo szkoda bylo wyrzucac po mlodej obiedzie to na wieczor mi sie tak ogoreczkami odbijalo ze szok :)
Ja też zmieniłam awatar, dojemy rosół to robię ogórkową [emoji23]

Ja równiez okres za 9 dni [emoji23] Ale zamierzam dopiero testować w dzień @, no chyba że mnie franca wyprzedzi [emoji41] Od ok. 2 dni czuje takie dziwne ciągnięcie w podbrzuszu i mam bardzo dużo śluzu mlecznego, takiego lepkiego, nie kojarzę żebym miała taki w poprzednich cyklach [emoji2370] Miałam w tym cyklu przerosniety pęcherzyk, za szybko urosl i za późno wzięłam zastrzyk, pozatym temperatura dość nisko także mysle że cykl stracony. Jutro robię proga bo miesiąc temu był niski [emoji6]
To objawy mamy podobne 😂 nigdy nie ciągnął mnie brzuch tyle przed terminem @ co daje nadzieje, ale staram się nie nakręcać. Zobaczymy, ja myśle ze za dwa dni już będę latać do apteki, sikać i dopatrywać się cienia cienia bądź ducha cienia 😂

Ogorkowa to ogorkowa :) wazne ze jest :) tak w sumie na upartego i tak sie najpierw rosol gotuje a pozniej dorzuca ogorki :)
Hmmm to trzeba skonsultować z ekspertem @Verona26 , który pewnie jeszcze leniuchuje w łóżku :D
Veronko? Bo tu taki dylemat jest czy ogórkową robić od początku do końca czy może być z rosołu z wczoraj?
[emoji848] [emoji848] [emoji848]

reklama
Do góry