reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

To ja jestem jakaś kosmitka.
Robie tak samo. W domu luźne ciuchy, ma mi być wygodnie. Jak wracałam z pracy to pierwsze co robiłam, zrzucalam ten uniform, spinałam włosy i wskakiwałam w coś luźnego i wygodnego.
Zdjęcia na Fb wrzucam rzadko, a jak już ro bez żadnej, absolutnie żadnej obróbki, na żywca i nie obczajam totalnie instagrama [emoji85][emoji85][emoji85]
I ja pierwsze co robię po powrocie z pracy to zmiana ciuchów i zmycie makijażu :)

reklama
Wersja naturalny kolor (to ze świąt).

I teraz pytanie czy iść w jeszcze ciemniejsze kolory czy jednak wrócić do blondów.
Wiadomo że w pełnym makijażu i kiecce inaczej się wygląda. Poza tym teraz mam grypę więc kiepsko ogólnie wygladam.Zobacz załącznik 1081621

Niesamowite oczy :)

No no seksi kobietka :)

Brąz mi tu ładniej pasuje do Ciebie ale cięcie mi się podoba bardziej to pierwsze :D z sukienką :)

I wiesz co? Chciałabym tak wyglądać z grypą serio 😂 😂

Laski luźny pomysł. Jak tu jest jakis większy problem ze zrobieniem grupy prywatnej, że trzeba do wodza pisać, loginy podawać to może zrobić na fb taka grupę z bb prywatną. Nie to że namawiam tylko bardziej ogarniam prywatność grupy na fb niż tu, bo robiłam grupę kwietniowek swojego czasu [emoji6]

A jaka różnica czy otwarte czy zamknięte? To forum i każdy powienien mieć dostęp pisać - nie ma ochoty, nie pisze; ma pisze. Tyle

A jak mnie tu nie chceta, bo jestem dinozaur staraczkowy to spoko 🤪 🤪

A jaka różnica czy otwarte czy zamknięte? To forum i każdy powienien mieć dostęp pisać - nie ma ochoty, nie pisze; ma pisze. Tyle

A jak mnie tu nie chceta, bo jestem dinozaur staraczkowy to spoko [emoji2957] [emoji2957]
Dla mnie jest duża różnica. Jest to forum otwarte na tyle że nie tylko użytkownicy, ale wszyscy mają dostęp do postów. Starania się o dziecko jest czynnością dość intymną, a rozmawiamy już na takie tematy i podajemy takie szczegóły że naprawdę wolałabym żeby dostęp do tych info miało mniejsze grono [emoji6] z drugiej strony też nie chce się 'w język" cały czas.. bo napisalabym coś ale... [emoji6]

reklama
Laski luźny pomysł. Jak tu jest jakis większy problem ze zrobieniem grupy prywatnej, że trzeba do wodza pisać, loginy podawać to może zrobić na fb taka grupę z bb prywatną. Nie to że namawiam tylko bardziej ogarniam prywatność grupy na fb niż tu, bo robiłam grupę kwietniowek swojego czasu [emoji6]
Chyba nie wszystkie dziewczyny mają FB 🤔

Do góry