reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem na emigracji od 11lat, w PL raz w roku. Nie wypytuje rodziny i znajomych o zarobki.
No jasne przeciez to normalne... @Aduś16 w PL niestety tez jest takie zjawisko jak najmniejsza krajowa na umowie a reszta pod stolem. Koszty utrzymaania pracownika tez sa ogromne. Tylko schody sie zaczynaja jak kobiety zachodza w ciaze i ida na zwolnienie wtedy dostajesz to chyba 1800 na reke bo chyba taka jest najmniejsza ostatnio cos tam uroslo...

Jestem na emigracji od 11lat, w PL raz w roku. Nie wypytuje rodziny i znajomych o zarobki.
Wiadomo, to zawsze jest drażliwy temat. Ja myślę że w większych miastach to może nie jest tak źle, ale dla ciebie czy Aduś taki powrót do polskich zarobków to będzie szok. Ciężko się wam będzie przestawić z dobrego i dostatniego życia na polskie warunki.
Ale jak to mówią: kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana [emoji8].
Kto wie, może traficie ja fajną pracę i nie będzie tak źle [emoji8]

A ja tez uwielbiam Barcelonę ❤Bylam tam kiedys na obozie językowym przez 3 tygodnie i sie zakochalam w tym miejscu. Marzę zeby tam pojechać na wakacje kiedyś całą rodziną.
Jak juz bedziemy w czteropaku hopefully😊
A Hiszpania na starość to mi sie czasem po nocach śni 😊😊😊
Tez ci sie nie maa co snic 😂 😋 Ja tam wole posnic jak Brad Pit sie do mnie usmiecha ;)

No jasne przeciez to normalne... @Aduś16 w PL niestety tez jest takie zjawisko jak najmniejsza krajowa na umowie a reszta pod stolem. Koszty utrzymaania pracownika tez sa ogromne. Tylko schody sie zaczynaja jak kobiety zachodza w ciaze i ida na zwolnienie wtedy dostajesz to chyba 1800 na reke bo chyba taka jest najmniejsza ostatnio cos tam uroslo...
A ja chce wrocic do Polski i niewiem co myslec. Jedni mówią wracajcie bo jest tu dobrze a noe ktorzy mowia kategorycznie nie! Tylko ze u nas w uk tez juz nie jest tak super jak bylo kiedys😕

Wow super ze mozesz wrócić do pracy. Gratuluję [emoji6]i kolejna super wiadomości o kolejnym kropku. Super. A myslalas juz czy jezeli sie tym razem uda(a mysle ze tak[emoji16]) to wracasz po kolejnego kropka? Czy raczej dwojka ci wystarczy?
A ja powiem szczerze ze czuje sie jakby mnie pociag przejechal[emoji20]Wczoraj bylismy caly dzien w Londynie. Caly dzien padało i wiało [emoji53] masakra zmoklam jak kura[emoji23]srednio wygladalam . Nawet zdjęć nie chcialam ale za to maz ma fajne[emoji7]Zobacz załącznik 1081863
Ale czadowe [emoji7][emoji7][emoji7] I ten gołąb do tego [emoji23]. Super

Wow super ze mozesz wrócić do pracy. Gratuluję 😉i kolejna super wiadomości o kolejnym kropku. Super. A myslalas juz czy jezeli sie tym razem uda(a mysle ze tak😁) to wracasz po kolejnego kropka? Czy raczej dwojka ci wystarczy?
A ja powiem szczerze ze czuje sie jakby mnie pociag przejechal😞Wczoraj bylismy caly dzien w Londynie. Caly dzien padało i wiało 😕 masakra zmoklam jak kura😂srednio wygladalam . Nawet zdjęć nie chcialam ale za to maz ma fajne😍Zobacz załącznik 1081863
Jaki fajny MISIAK ❤

reklama
Do góry