No to GratulacjeDziewczyny, beta wyszła 74,14![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to GratulacjeDziewczyny, beta wyszła 74,14![]()
Ciche gratulacjeOd razu teraz.
Na tamtych chwile po, ale tych terra testów / tez je chyba masz teraz/ zrobiłam dużo i ani razu fałszywej nie milam.
Na takim chińskim cieniutkim tez jest błąd kreseczka, ale nie uchwycę jej telefonem przez to, ze on taki cieniutki, a paradoksalnie paskowy chinczyk nigdy mi nie pokazał fałszywej kreski
Wczesniej w ciazy sprawdzalam. Okolo 26 byloA sprawdzałaś progesteron ? Często niski progesteron jest przyczyną biochemicznych.
Ciężko powiedzieć, ale działać można, a nawet trzebaPierwszy raz mam testy z tej firmy i nie wiem czy to już pozytywny czy nie? [emoji848][emoji848][emoji848]Zobacz załącznik 1081988
GratulacjeDziewczyny, beta wyszła 74,14![]()
Działamy, mogłoby się w końcu udaćCiężko powiedzieć, ale działać można, a nawet trzeba.. Mi się nie udało w ogóle złapać tego, żeby testowa była tak ciemna/ciemniejsza od kontrolnej, a ciąża jest
![]()
Mi przy becie prawie 400 test od 25 wyszedł jaśniejszy niż kontrolna, więc w ogóle nie ma co się tym kierować!a jaki to? to mój bobotest w sobotę gdzie beta rosła już pewnie mocno, a wyszedł tak jasny że się zastanawiałam czy beta nie spada![]()
SuperDziewczyny, beta wyszła 74,14![]()
Dziewczyny mam pytanie. Z racji, że mieszkam w UK i wiadomo, że tutaj nie dają luteiny w razie plamień to czy jeżeli zaszłabym w ciążę i rodzina wysłałaby mi leki z Polski to czy branie ich byłoby bezpieczne? Nie jestem fanką leków a branie ich na własną rękę jest w ogóle zle i wiem o tym doskonale. Ale z tego co wiem to luteina nie zaszkodzilaby dziecku. 2 moje bliskie koleżanki brały i jedna zapobiegawczo a druga bo miała plamienia. Rozmawialismy o tym z narzeczonym jeśli miałoby pomóc to zrobimy wszystko..