Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem! W więc tak. Mówi że młodą ciąża więc chyba młodsza. Pojedyncza. Nie dostałam jeszcze karty ciąży. Następna wizyta 10.03 wiecpewnie wtedy założy. Wszytko jest w porządku. Widziałam pikajace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] załączam wam zdjęcie USG.[emoji4]Zobacz załącznik 1082153
Jestem! W więc tak. Mówi że młodą ciąża więc chyba młodsza. Pojedyncza. Nie dostałam jeszcze karty ciąży. Następna wizyta 10.03 wiecpewnie wtedy założy. Wszytko jest w porządku. Widziałam pikajace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] załączam wam zdjęcie USG.[emoji4]Zobacz załącznik 1082153
ooo, o zusie mi nawet nie mow bo mialam tydzien temu kontrole w domu
Prawie pół centymetrowe szczescieJestem! W więc tak. Mówi że młodą ciąża więc chyba młodsza. Pojedyncza. Nie dostałam jeszcze karty ciąży. Następna wizyta 10.03 wiecpewnie wtedy założy. Wszytko jest w porządku. Widziałam pikajace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] załączam wam zdjęcie USG.[emoji4]Zobacz załącznik 1082153
Ja byłam taka zestresowana że nie pamiętam co jadłam [emoji23] nic kompletnie, a leżałam 11dni
@ForgetMeeNot była dobra szama? [emoji846]
Pamiętam tylko i wyłącznie jak raz podali budyń. Nie wiem dlaczego ale smakował dla mnie jak niebo. Wszystkim dziewczynom z sali wyjadlam [emoji1787]
jest i pierscionek z najdrozszym brylantem na swiecie! dbaj kochana teraz o siebie i o dzidziusia!!! bardzo sie ciesze, ze wszystko jest dobrze! piekny malenki cud ❤Jestem! W więc tak. Mówi że młodą ciąża więc chyba młodsza. Pojedyncza. Nie dostałam jeszcze karty ciąży. Następna wizyta 10.03 wiecpewnie wtedy założy. Wszytko jest w porządku. Widziałam pikajace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] załączam wam zdjęcie USG.[emoji4]Zobacz załącznik 1082153
Gratulacje! Dlaczego jeszcze bez karty?![]()
Zwolnienie przedłużył Ci bez problemu?
Prawie pół centymetrowe szczescie [emoji7] z usg masz 6t+1![]()