Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jak czytam to płacze, a jadę autobusem więc trochę siara [emoji1787]
Kto by pomyślał że z takiego groszka taki cud będzie
pan powiedzial, ze sprawdzaja wszystkich czy nie wykorzystuja zwolnienia w innych celach, hehe. mam zakaz aktywnosci fizycznej, zakaz seksu, wskazania to dlugie, powolne spacery. Nie wiem co myslal, ze tancze zawodowo czy chodze dorobic do kamieniołomu ale chore to jest...
Ej WGL apka pokazuje że w 6 tyg ciąży zarodek powinien nieco 1.3 cm. A mój mam nie całe pół. Kurde...
Verona nie ma znaczenia te 5 dni naprawdę ciesz się ze zagnieżdżone gdzie trzeba i serduszko bije.
Ja nie wiem co mi jest ale słabo mi okrutnie. Albo mnie mały zaraził albo w ciąży jestem Hahahah![]()
Juz nie doszukuj sienajważniejsze jest to co powie lekarz
Verona błagam nie doszukuj sięEj WGL apka pokazuje że w 6 tyg ciąży zarodek powinien nieco 1.3 cm. A mój mam nie całe pół. Kurde...
Verona błagam nie doszukuj się [emoji2360] dziecko wszystko czuje... Przecież jakby było coś nie tak powiedziałby. Nie chce nic mówić ale jak tak będzie przez całą ciążę będziesz miała nerwowe dziecko [emoji12] WYLUZUJ
Wiem że mam z deklem... [emoji2356][emoji2356] A teraz myślę z ani za tak patrzył bo myślał że za małe Ale nic nie powiedział... już mnie znów wali na dekielek [emoji2356][emoji2356]