reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Jestem! W więc tak. Mówi że młodą ciąża więc chyba młodsza. Pojedyncza. Nie dostałam jeszcze karty ciąży. Następna wizyta 10.03 wiecpewnie wtedy założy. Wszytko jest w porządku. Widziałam pikajace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] załączam wam zdjęcie USG.[emoji4]Zobacz załącznik 1082153

Cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]

pan powiedzial, ze sprawdzaja wszystkich czy nie wykorzystuja zwolnienia w innych celach, hehe. mam zakaz aktywnosci fizycznej, zakaz seksu, wskazania to dlugie, powolne spacery. Nie wiem co myslal, ze tancze zawodowo czy chodze dorobic do kamieniołomu ale chore to jest...

A jakbyś np. w tym czasie wyszła z domu na taki spacer lub na badania to co wtedy? Ja to się boje tego ZUSu

To podobno jest udowodnione, że osłabiony organizm łatwiej zachodzi w ciążę, bo wtedy mechanizmy obronne są skupione na czym innym i łatwiej organizmowi taka ciążę przyjąć 😉
I teraz każda na dwór bez czapki i w krótkim rękawku 😂a tak serio, to było by fajnie bo mnie też coś przeziębienia bierze, a dziś ruszyły boboseksy :D

reklama
Ja już po! Lekarka super!!! Zostanę u niej :) Metformax mam odstawić, bo wyniki mam w normie, także mega się cieszę!!

Powiedziała, że mogę 6t5d zrobić USG, ale może jeszcze nie być słychać serduszka, ale że to NORMALNE i że wtedy powtórzymy po jakimś czasie.

Można tak rozmawiać żeby nie poddawać w wątpliwość ciąży w jej początkach? Można :) Jestem spokojna i zadowolona :)

Hmm... a długo bierzesz metforminę ? Ja tez jestem na mecie j będę ja brała cała ciazez czytałam tez, ze nagłe odstawienie nie jest wskazane.

Do góry