ForgetMeeNot
Fanka BB :)
ooo, o zusie mi nawet nie mow bo mialam tydzien temu kontrole w domu
Żartujesz? Naprawdę? Jak to wyglądało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo, o zusie mi nawet nie mow bo mialam tydzien temu kontrole w domu
Mam wynik bety 486.6 :-) ostatnia byla 4 dni temu 43 :-)
A ile taka przyjemność tam kosztuje? [emoji846]
Ja byłam taka zestresowana że nie pamiętam co jadłam [emoji23] nic kompletnie, a leżałam 11dni
@ForgetMeeNot była dobra szama? [emoji846]
Pamiętam tylko i wyłącznie jak raz podali budyń. Nie wiem dlaczego ale smakował dla mnie jak niebo. Wszystkim dziewczynom z sali wyjadlam [emoji1787]
Jestem! W więc tak. Mówi że młodą ciąża więc chyba młodsza. Pojedyncza. Nie dostałam jeszcze karty ciąży. Następna wizyta 10.03 wiecpewnie wtedy założy. Wszytko jest w porządku. Widziałam pikajace serduszko [emoji173][emoji173][emoji173] załączam wam zdjęcie USG.[emoji4]Zobacz załącznik 1082153
pan powiedzial, ze sprawdzaja wszystkich czy nie wykorzystuja zwolnienia w innych celach, hehe. mam zakaz aktywnosci fizycznej, zakaz seksu, wskazania to dlugie, powolne spacery. Nie wiem co myslal, ze tancze zawodowo czy chodze dorobic do kamieniołomu ale chore to jest...
Myśle ze wtedy sprawa jest do wyjaśnienia, ale trzeba się pilnować bo teraz kasy szukają wiec częściej sprawdzają ciężarne i w ogóle zwolnienia.A jakbyś np. w tym czasie wyszła z domu na taki spacer lub na badania to co wtedy? Ja to się boje tego ZUSu
I teraz każda na dwór bez czapki i w krótkim rękawkuTo podobno jest udowodnione, że osłabiony organizm łatwiej zachodzi w ciążę, bo wtedy mechanizmy obronne są skupione na czym innym i łatwiej organizmowi taka ciążę przyjąć![]()
Cesarka 3500 naturalnie chyba 2600 wizyta z usg 280
Ja już po! Lekarka super!!! Zostanę u niejMetformax mam odstawić, bo wyniki mam w normie, także mega się cieszę!!
Powiedziała, że mogę 6t5d zrobić USG, ale może jeszcze nie być słychać serduszka, ale że to NORMALNE i że wtedy powtórzymy po jakimś czasie.
Można tak rozmawiać żeby nie poddawać w wątpliwość ciąży w jej początkach? MożnaJestem spokojna i zadowolona
![]()