• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
pan powiedzial, ze sprawdzaja wszystkich czy nie wykorzystuja zwolnienia w innych celach, hehe. mam zakaz aktywnosci fizycznej, zakaz seksu, wskazania to dlugie, powolne spacery. Nie wiem co myslal, ze tancze zawodowo czy chodze dorobic do kamieniołomu ale chore to jest...

A jakbyś np. w tym czasie wyszła z domu na taki spacer lub na badania to co wtedy? Ja to się boje tego ZUSu

reklama
Ja już po! Lekarka super!!! Zostanę u niej :) Metformax mam odstawić, bo wyniki mam w normie, także mega się cieszę!!

Powiedziała, że mogę 6t5d zrobić USG, ale może jeszcze nie być słychać serduszka, ale że to NORMALNE i że wtedy powtórzymy po jakimś czasie.

Można tak rozmawiać żeby nie poddawać w wątpliwość ciąży w jej początkach? Można :) Jestem spokojna i zadowolona :)

Hmm... a długo bierzesz metforminę ? Ja tez jestem na mecie j będę ja brała cała ciazez czytałam tez, ze nagłe odstawienie nie jest wskazane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry