Rudaa94
Fanka BB :)
Bialystok Arciszewscy
Ruda a gdzie takie warunki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ruda a gdzie takie warunki ?
Od kwietnia zeszłego roku, ale ja nigdy nie miałam IO ani cukrzycy. A co do metforminy w ciąży to powiedziała, że w Europie są zalecenia żeby zmieniać ją na insulinę na czas ciąży i nie można jej stosować. Stosuje się tylko w USA, bo dla nich insulina jest dużo droższa niż metformina i dlatego tak wolą ale i tak nie ma wskazań medycznych do stosowania tego w ciążyHmm... a długo bierzesz metforminę ? Ja tez jestem na mecie j będę ja brała cała ciazez czytałam tez, ze nagłe odstawienie nie jest wskazane.
Ucięło mi [emoji853] do Verony ciąg dalszy [emoji3] jeżeli ciąża wyszła młodsza to właśnie ze względu na ten „rozmiar@ dzidziusia - zagnieżdżenie mogło być później i wtedy taka różnica będzie się utrzymywać bo wtedy właśnie wychodzi Ci 5+, albo niedokładny pomiar u się wyrówna. ZERO stresu - oddychaj [emoji3]
Znajac zycie podnusa cene porodu bo w tym roku jeszcze podwyzki nie bylo xd a i doloczyc do trgo trzeba 3 prenatalne i wszystkie badaniaCesarka 3500 naturalnie chyba 2600 wizyta z usg 280
Cesarka 3500 naturalnie chyba 2600 wizyta z usg 280
Znajac zycie podnusa cene porodu bo w tym roku jeszcze podwyzki nie bylo xd a i doloczyc do trgo trzeba 3 prenatalne i wszystkie badania![]()
Tak po taniości? Wooooow. ja słyszałam o jakiś kwotach rzędu 12 tys.Cesarka 3500 naturalnie chyba 2600 wizyta z usg 280
Od kwietnia zeszłego roku, ale ja nigdy nie miałam IO ani cukrzycy. A co do metforminy w ciąży to powiedziała, że w Europie są zalecenia żeby zmieniać ją na insulinę na czas ciąży i nie można jej stosować. Stosuje się tylko w USA, bo dla nich insulina jest dużo droższa niż metformina i dlatego tak wolą ale i tak nie ma wskazań medycznych do stosowania tego w ciąży![]()
Tak po taniości? Wooooow. ja słyszałam o jakiś kwotach rzędu 12 tys.