reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No już zaczęłam. Tymi strzykawkami od Menopuru jednak istotnie mniej boli.
Głąb znaczy lekarz nie był jakis wylewny, ale byl przekonany ze wynik proga jest po prolutexie i pyta o której brałam (dzwonił o 14),a ja mu na to, że dopiero 2h temu i cisza [emoji23]
A ile twgo proga bierzesz? Bo ja mam tylko luteinę 3x1 i duphaston 3x1 i taki wielki wynik...[emoji848]

Jak widać co klinika to inaczej 🤷 na stronie Novum też embriolodzy piszą, że po criotransferze do 70dnia po transferze suplementuje się estrofem i progesteron i z niego schodzi. A może u Ciebie po prostu istniały dodatkowe wskazania do dłuższej suplementacji? Nie wiem. Ja myślę, że lekarze nas znają i wiedzą co robią 🙂
Póki co nie znam żadnych dodatkowych wskazań 😉 może po badaniu szyjki jak będzie w normie to mi każe odstawić 🙂

Wiesz ja będę mieć mezoterapie miesiąc przed stymulacja jak już będę na antykach. W ramach tej mezoterapii wstrzykuje się osocze do jajników które zawiera hormon wzrostu więc mam nadzieję że będzie to miało podobny efekt..
Myślę że nawet lepszy :)
[/QUOTE]
A czy ten hormon wzrostu miałaś w ostatniej stymulacji z której miałaś kilka blastek?

Nie myśl sobie że jakiś luksus😂 Takie cuś by Biedra
uhuhuhuhu co za delikatesy :D Jak ja nie lubie biedry ostatni tam wjechalam bo mialam po drodze i jechalam z tym wozkiem a chyba cos rzucili bo ludzi bylo od zaje....nia... I mi sie przypomnialo ze musze wykonac natychmiast kilka telefonow w tym do Gamety no to w pewnym momencie na podlodze sie rozlorzylam tymi moimi kartkami i probowalam dzialac a tam mnie malo nie stratowali :o Nikt na mnie nie zwracal uwagi i tylko popychali. a pozniej wszyscy biegali z kartonami jakiegos sera ktory byl w promocji albo jakimis latarkami i brali to na fakture :o oni chyba tym handluja bo po co im 10 takich samych latarek :D Poza tym ciezko mi tam odnalezc sie.

reklama
Do góry