bazylia128
Fanka BB :)
Tak i zobaczy moje nierowne zrenice i sie wystraszySpójrz mu prosto w oczy[emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak i zobaczy moje nierowne zrenice i sie wystraszySpójrz mu prosto w oczy[emoji23]
Też nie lubię ciał obcych[emoji3] a żywe w każdej konfiguracji a i owszem[emoji39][emoji28][emoji23]Kochana! Ja Was nigdy nie zostawie!!! Siedze ciagle na telefonie to musze 3 razy dziennie ładować A tylko jedna ładowarka..
Maz moj jechał na trening na 18 i mnie zabrał do siostry i malucha. U niej zalegalam na kanapie... już siedzę i nadrabiam. Jesteście takie szalone wariatki, a takie macie pomysły,ze szok. Ja to jestem taki anty-sex, ze w życiu byście mnie nie zaciągnąły do sexshopu I w życiu bym obcego ciała sobie nie wlozyla fuj.. jedyne co za mną przemawia to te świece![]()
Ta sukienka to taka w stylu Audrey hepburnSukienka kupiona w promocji. W sumie ciesz się że nie musiałam przepłacać. Cieszę się że pójdziemy bo sylwestra nie było. Czekaliśmy na wielki sukces pierwszego transferu może teraz sobie odbijemy.
No dumna specjalnie z tego nie jestem ale idzie mi już.coraz lepiej[emoji6]a ty to sobie ostatnio pozwalasz chyba na odchylki w diecie cio ? [emoji28]
Też nie lubię ciał obcych[emoji3] a żywe w każdej konfiguracji a i owszem[emoji39][emoji28][emoji23]
Padnie na zawał i wtedy chociażby z tytułu poczucia winy będziesz musiała go zjeść!!!![emoji23]Tak i zobaczy moje nierowne zrenice i sie wystraszy [emoji23]
Ile juz dzisiaj wypilas ?No i właśnie między innymi dlatego nie chce wracać do Pl, wstyd mi za ten rząd...
Dobrze ze nie jest opierzonyPadnie na zawał i wtedy chociażby z tytułu poczucia winy będziesz musiała go zjeść!!!![emoji23]
Emeryt/rencista, który otrzymał PIT-40A, ale ma dodatkowe dochody poza świadczeniem z ZUS, rozliczenie roczne powinien złożyć na formularzu PIT-37 lub PIT-36:Dziewczyny jak to jest z emerytami i rencistami oni chyba nie musza sie rozliczac w Urzedzie skarbowym? Ale jak maja dodatkowe zarobki ja ma dwoch taakich panow pracuja na OCHRONIEto cos tam sie musza rozliczyc co nie? kazalam mlodej zadzwonic do US to po 15 minutach rozmowy oddala mi sluchawke i stwierdzila ze ona nie wie o czym rozmawia
czasami sie zastanawiam czym sie szefo kierowal zatruniajac ja
jak myslicie ?
Wolę nie ryzykowacKochana teraz to nie musisz niczego tam wkladac bo sa podobno jakies bezdotykowe![]()