reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie. Na jakich zasadach odbywa się bzykanko po ivf? Ja co prawda niemacana jeszcze ale chcieć to by mi się chciało tylko czy można w ogóle? Takie sejsmo wstrząsy kropu robić?[emoji23]
Mi lekarz w klinice powiedzial na wizycie pęcherzykowej, ze jak się nic nie dzieje to nie ma żadnych przeciwwskazań. Jeju, ze mną naprawde jest coś nie tak.. Ja juz od dawna mam libido na poziomie - 100%. [emoji24][emoji24]

reklama
No właśnie. Na jakich zasadach odbywa się bzykanko po ivf? Ja co prawda niemacana jeszcze ale chcieć to by mi się chciało tylko czy można w ogóle? Takie sejsmo wstrząsy kropu robić?[emoji23]
Zalezy od lekarza. Jak nie ma plamien to ok 8-9tc daja zielone swiatlo. U mnie do 15tc byl zakaz, bo mialam mega ogromne jajniki.

Są różne szkoły, niektórzy traktują homair za zły już przy 1,5. Wszystko jest przyzwoite poza parametrami na czczo i tylko wtedy wylicza się ten wskaźnik. Organizm masz cały czas na pewnym "gazie" i dobrze byłoby pownikać w dietę, bo w perspektywie upływu czasu to będzie się pogarszać.
Czyli homaira nie liczymy z wyników po godzinie dwóch? No tak właśnie myślę, że jestem na takiej rezerwie... Idę jutro do gina zobaczymy co powie. Jakby co to ruszam z dietą. Dzięki dziewczyny bardzo. Wszystkim życzę powodzenia. Być może kiedyś trafie do was... Trzymam za wszystkie kciuki i życzę wytrwałości :*

Kochana! Ja Was nigdy nie zostawie!!! Siedze ciagle na telefonie to musze 3 razy dziennie ładować A tylko jedna ładowarka..
Maz moj jechał na trening na 18 i mnie zabrał do siostry i malucha. U niej zalegalam na kanapie... już siedzę i nadrabiam. Jesteście takie szalone wariatki, a takie macie pomysły,ze szok. Ja to jestem taki anty-sex, ze w życiu byście mnie nie zaciągnąły do sexshopu I w życiu bym obcego ciała sobie nie wlozyla fuj.. jedyne co za mną przemawia to te świece;)
Ja jestem taka sama. Jak to moj mąż mowi tylko po bożemu ,w łóżku i przy zgaszonym świetle 😂😂😂

reklama
Do góry