• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Będzie dobrze [emoji173][emoji173][emoji173] Zobaczysz jutro takie piękne zdjęcie jak ja [emoji7] Ale teraz mega schizowalam
@verona , @Rudaa94 cieszę się, ze jesteście już po wizycie. @Verona26 megaże widziałaś serduszko cudownie... mam nadzieję @Rudaa94 ,że wszystko w porządku tak musi być [emoji173]
Ja mam jutro wizytę...trzymajcie kciuki tak sie denerwuje... wiem ,ze nic nie zobaczę na usg...Ale mam nadzieję, ze dzidzia zadomowiła się tak gdzie trzeba.

Będzie dobrze [emoji173][emoji173][emoji173] Zobaczysz jutro takie piękne zdjęcie jak ja [emoji7] Ale teraz mega schizowalam
@Nadzieja29 chyba ma jeszcze za wcześnie na taki obraz USG bo jest mniej więcej tak jak ja? Skończony 5 tydzień, rozpoczynany 6? To raczej tylko czarna plameczka na monitorze, ale kto wie, może jak sprzęt dobry, to będzie coś w tej kropeczce :) Ja akurat byłam 4t5d więc nie było szans na widoczny zarodek :)

Będę miała przerwy na karmienie tak czy siak, jakoś w miarę OK jest to zrobione, tylko wniosek trzeba złożyć :) Ale tak czy siak, masz rację, będziemy próbować butlę!

Tylko jak chcesz karmić piersią to butle próbuj dopiero jak Ci się laktacja unormuje i nauczycie się siebie nawzajem [emoji846]
To , ze moja mała nie wzięła butli do ust nawet z moim mlekiem zrobiło ze mnie niejako jej więźnia. Przy drugim będę robią tak zeby jednak z butli umiał/umiała pic bo są różne sytuacje, czasem kryzysowe i to ważne zeby jednak ktoś mógł w razie co nakarmić dziecko

Zadomowiła się na pewno a na USG zobaczysz czarną plamkę, więc wcale nie takie nic :)
Kurczę ...mam nadzieję, ze mój kropek tam jest albo kropki 😂😊😊😊 z synem to w 8 tyg byłam I serduszko pięknie bilo... A teraz to się za szybko wybieram...Ale miałam dziwne cykle ostatnio...zawsze 28 dniowe ...A teraz ostanio grudzień i styczeń 26...W styczniu mialam bardzo slaby okres...Byłam u gina... pod koniec tego owegoo okresu i niby wszystko ok... nie wiem czy owu była wcześniej...? Bo nie baraszkowalismy często to było tylko 3 razy...Z tym ze pod koniec tego okresu było te teges I później jakoś...Ale nie czułam owulacji wcale...I teraz sama nie wiem jak to jest... jutro się dowiem

Tylko polecam taki typu Mesh / jest cuchy j tka mikrongeilkq. Niemowlak się nie boi,, ale w nim nie można nebu dose. Do tego inny potrzebny. Ja mam dwa ten mesh microlife i drugi tez microlife taki większy głośny z nebulizatorem. Nie ma szans żebym małej inhalacje tym normalnym zrobiła. Zarówno jeden jak i drugi maja w zestawie maseczki dla dorosłych i dla dzieci
Co Ty mowisz? Ten zwykły buczący microlife to była jedyna rzecz oprócz cycka przy której Antoś usypiał [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry