Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobra weszlam do domu wiec wam pisze i wrzucam fotki.
Moje obliczenia sie zgadzaly. Mamy jeden dzien roznicy wiec jest idealnie. Serduszko bije 129 bpm. Wg usg 7t0d.
CRL 0.81 cm
Zdjecia obrobie to wrzuce.
Dziewczyny poszłam ze staraczek jak zaczęły tam przeszkadzać ciążowe rozmowy, dołączyłam do wątku październikowego, ale widzę, że tu też się fajnie dzieje [emoji16] teraz na l4 będę miała mnóstwo wolnego czasu hahaha aż za dużo. Chętnie dołączę, ale przyznam szczerze, że w życiu nie ugotowałam ogórkowej! I co teraz? Przyjmiecie? Dacie sprawdzony przepis?
Ogarnia tu ktoras z dziewczyn rozliczanie PIT-ow ? Bede miala pare pytan zapewne dzisiaj [emoji14]
Tak jak gdzies wczesniej pisalam, cale cisnienie mi wczoraj zeszlo. Jak juz emocje opadly to padlam po prostu [emoji4] Wczoraj z tych nerwow wszystkich opierniczalam. Nikomu nie zycze trafienia do takich lekarzy jak ja rano. I kolejny raz przekonalam sie na wlasnej skorze ze nie ma co oszczedzac i lepiej isc prywatnie to sie chociaz czegos dowiesz [emoji4] jestem przeszczesliwa juz teraz bo wiem ze wszystko jest ok![]()
Przepiękna <3A u mnie dziś ciemniejsza kreseczka. Jestem 10dpo
Zobacz załącznik 1082363
Dzisiaj to już taki ewidentny pozytyw. Widać że beta rośnie i bez badania [emoji846]A u mnie dziś ciemniejsza kreseczka. Jestem 10dpo
Zobacz załącznik 1082363
Ja już sto lat temu przestałam
Się lecYc na NFZ. Jedynie dziecko czasem pokazuje babce na NFZ ale najczęściej i tak potem idziemy prywatnie. CiaY na NFZ b nie prowadziła chyba Ze dodatkowo. Ale np pierwsza ciaze prowadziłam prywatnie i niestety zdupczyli. Najważniejsze u lekarza prowadzącego jest to żeby przyjmował w szpitalu w którym chcesz rodzic.oja wlansie nie przyjmowała w szpitalu a to był qieeelki błąd. Teraz mam dwóch lekarzy prywatnych i u nich się leczę.
A u mnie dziś ciemniejsza kreseczka. Jestem 10dpo
Zobacz załącznik 1082363