Rudaa94
Fanka BB :)
Ja nie mam nudnosci. Mam tylko napady bolu glowy. Poza tym ze z bolu wylacza mnie z egzystencji to czuje sie dobrze. Stanik tez zmienilam na wiekszy i czasem piersi sie odezwa. Poza tym objawow brak i sie z tego ciesze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym poszła, zawsze to trening rozmowy kwalifikacyjnej. I są dobre firmy, które mogłyby ci inne rozwiązanie zaproponować! Np home office albo przyjęcie po macierzyńskim. Warto pójść i dać się poznać! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]Wiecie jakie życie jest przewrotne dzis dostalam ofertę pracę marzeń. Ale chyba nawet nie pojde na rozmowe... [emoji55][emoji58] Nie chce nikogo oszukiwać ze nie jestem w ciąży a nawet jak powiem ze jestem i tak mnie nie zatrudnia
Och jak ja potrzebowałam takich słówJa nie mam nudnosci. Mam tylko napady bolu glowy. Poza tym ze z bolu wylacza mnie z egzystencji to czuje sie dobrze. Stanik tez zmienilam na wiekszy i czasem piersi sie odezwa. Poza tym objawow brak i sie z tego ciesze![]()
A ja czekam na termin @ i potem będę robić test, umylam se okna i podlogi ahh trzeba jakoś ten czas czymś zająćno ja też małe zakupy w biedrze nic takiego nie kupię i też zostawiam 100zl ahh wczoraj sie tak na jadłam ta ogórkowa hehe mam nadzieję że test pozytywny wyjdzie
niby w piątek ma być @ jeśli będę miała taki krótki cykl jak mi apka pokazuje bo jeśli dłuższy to poniedziałek lub wtorek.
Och jak ja potrzebowałam takich słów [emoji7] Dziękuję [emoji3590] No u mnie podobnie. Wczoraj wieczorem złapały mnie nudności, ale przeszło. W zeszłym tygodniu też kilka razy napadowo na chwilę nudności. Piersi nawet nie bolą, bardziej są pełne i wypchane niż boląceBez sensu zaczęłam czytać w necie i wyczytałam, że jak nie ma objawów, to że to źle i zaczęłam fiksować
![]()
Kurcze to wychodzi na to, że tylko u mas dziecięce życie toczy się w salonie i wszędzie tylko nie w dziecięcym pokoju [emoji23] Czas na zmiany [emoji6]
Ja dzis 11t+0 i nudnosci nie mialam zupelnie, nie martw sie niepotrzebnie, tylko ciesz sie tym
DziękiJa dzis 11t+0 i nudnosci nie mialam zupelnie, nie martw sie niepotrzebnie, tylko ciesz sie tym![]()
jaki model kochana?My zamiast roomby kupiliśmy taki odkurzacz firmy Xiaomi i jestem zachwycona. Kosztował pozwolę tego co roomba i ogarnia super pomimo że mam psa,kota i 5 latka![]()