Netiaskitchen
Fanka BB :)
AnoTo wtedy jest w narkozie ogólnej?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AnoTo wtedy jest w narkozie ogólnej?
A skad jesteś bo mi chyba umknęło? Moze ktos Ci podpowie jakiegos rozsądnego lekarzaTylko ciekawe czy taki lekarz skieruje przed takim badaniem na te wszystkie badania, które powinno się przed histeroskopią zrobić.![]()
To naprawdę super Ci się trafiło, a mąż napewno zaraz coś znajdzie... Facetowi łatwiejO kurcze to widze ze u wszystkich nas tak nie wesolo. Ja akurat szefostwo mam na prawdę super. Wiedza o wszystkim i mnie wspieraja. Nawet ostatnio kazali mi brac zwolnienie z Polski zebym cokolowiek zarabiala. Bo ja non stop tak samo bezpłatny urlop.
Ale to wszystko przez to ze pracuje u nich 13 lat i sami wiedzą ze jezeli ktos by mial mnie zastąpić to potrzeba jakiś 3 lat . Narazie zatrudniaja samych tumanow. Po prostu rece mi opadaja do tych ludzi. Wracam z pracy i padam. Musze sprawdzac dokladnie wszystko co oni robia
Moim zdaniem niedlugo bedzie tu duzy kryzys i moze anglicy sie wtedy opamietaja ze bez nas sobie nie poradzą
Nie ma regulyCzyli jednak słodkie na córkę?![]()
Mieszkam w Malborku, a pracuje w Gdańsku i najbliżej mi tu tylko do invicty bo w czasie pracy mogę tam skoczyć w ramach przerwy.A skad jesteś bo mi chyba umknęło? Mkze ktos Ci podpowie jakiegos rozsądnego lekarza
No to o tym właśnie piszemyPrzyro mi, ale nie ma zasady. Obstawiqm rqczej, ze Liliana tak ma, bo to pierwszy trymestr. Ja w pierwszej ciazy od drugiego trym jadlam TONY slodyczy - corkaTeraz tez w sumie tylko slodycze mi smakuja - corka. Bratowa, ktora jest super szczupla, obsesja na punkcie silki i takie tam - w ciazy zjadala takie ilosci slodyczy, ze moj brat nie wierzyl w to co widzi - corka
![]()
Łącze sie z Tobą w czekaniu.. Ja sie jutro dopiero telefonu spodziewalam z druga weryfikacja,chyba ze mnie znów wieczorem zaskoczą..Powiem wam dziewczynki ze to czekanie na wynik jest najgorsze z całej tej procedury. Zastrzyki i punkcja przy tym to pikuś. Ja już cała chodzę a do 17 jeszcze 2 godz.
Mi lekarz przy transferze powiedział,ze to bedzie córka takze ja juz wiem,dzis 10dpt... szczęściara ze mnie coPrzyro mi, ale nie ma zasady. Obstawiqm rqczej, ze Liliana tak ma, bo to pierwszy trymestr. Ja w pierwszej ciazy od drugiego trym jadlam TONY slodyczy - corkaTeraz tez w sumie tylko slodycze mi smakuja - corka. Bratowa, ktora jest super szczupla, obsesja na punkcie silki i takie tam - w ciazy zjadala takie ilosci slodyczy, ze moj brat nie wierzyl w to co widzi - corka
![]()
Tak sie mowi? Nawet nie wiedzialamMoja mama mówi to samosłodkie na dziewczynkę
![]()