reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Dziewczyny serio serio nie ma problemu . Wyślę zdjęcia tej hali szukam tego w moim telefonie .
Nie uwierzylybyscie ale za bazę do fotelika izofix czy jakoś tak dałam 8£ ona w Polsce kosztuje 1800zl !!!!!! Wyślę zaraz zdjęcia jak znajdę szukam na telefonie . Ja kupiłam fotelik do samochodu z bazą jak byłam w ciąży w 12tyg i mi została. Szukam zdjęć podeślę będziecie w totalnym szoku
Ale serio jestem zainteresowana jakbys byla chetna:) my chcemy koniecznie z isofix a tu wszystko niestety drogie

reklama
Dziewczyny
17.02 5958 beta
19.02 9968
Przyrost 67 proc. Czy nie za bardzo zwolniła? Niepotrzebnie robiłam dziś betę 😢😑
BetaHCG zwalnia po 6.000 tak pisała @Dwa+Trzy o ile dobrze pamiętam. 67% to nadal norma :) I właśnie dlatego nie widzę sensu w samodzielnym bez zalecenia lekarza kontrolowaniu bety. Mnie też korci, ale jaki to ma sens? Test pozytywny, pierwsza i druga beta w normie, oczekiwanie na pierwsze USG, więc po co się samemu stresować? Moja gine to w ogóle była zdziwiona, że betę robiłam. Dla nich to jest bez sensu, bo i tak będą czekać na USG i tak i beta dla nich wcześniej nie jest potwierdzeniem. Wszystko jest w normie!! Kiedyś kobiety zachodziły w ciążę i nie myślały, że mogą poronić mimo, iż to się też zdarzało jak teraz. Ba! Niejedna nawet USG w ogóle miała robionego! I dzieci rodziły się zdrowe :) Głowa do góry :)

Ale serio jestem zainteresowana jakbys byla chetna:) my chcemy koniecznie z isofix a tu wszystko niestety drogie
Mam na szafie 😂😂😂😂 nie chce mi się z worka wyciągać bo bym ci zdjęcie zrobiła za 8f baza która prawie 2ke kosztuje w Polsce a ta baza chyba z 10kg waży . Wejdź na UK na Gumtree lub na eBay tylko UK bo tam ludzie też Brytyjczycy sprzedają bazę za 20f kupisz można się dogadać z przesyłka tego tam jest pełno ooo tylko ludzie o tym nie wiedzą na tych "targach " na hali idzie dorwać taniej a jaka zajebista kolyske z koszem mojrzesza kupiłam za 5f 😂😂😂😂 jak nowe w ogóle nie zniszczone w tym dziecko jest do 5mies jak byłam w ciąży 1szej to kupiłam trochę i mi zostało

Jakim burgerem? :o

Ja to po dzisiejszej gimnastyce przy sprzataniu leze bez sil... plecy bola, kolano boli, wszystko mnie ciągnie.... i to wszystko na nic, bo wrocil maz, wrocila mloda, wstawilismy pralke i jest wszedzie pelno styropianu [emoji23]
To u mnie też czasami się pojawiają, no i żaby po brzuchu skaczą :D Trochę zaczynam znów mieć apetyt, więc to chyba dobry znak :D Czekam aż stary wróci z tym moim burgerem :D

Dziewczyny serio serio nie ma problemu . Wyślę zdjęcia tej hali szukam tego w moim telefonie .
Nie uwierzylybyscie ale za bazę do fotelika izofix czy jakoś tak dałam 8£ ona w Polsce kosztuje 1800zl !!!!!! Wyślę zaraz zdjęcia jak znajdę szukam na telefonie . Ja kupiłam fotelik do samochodu z bazą jak byłam w ciąży w 12tyg i mi została. Szukam zdjęć podeślę będziecie w totalnym szoku
to prawda, ze w Uk jest o wiele taniej, przede wszystkim ilosc rzeczy, ktora mozna kupic za roboczogodzine jest nieporownywalna. Ja mialam prawie 15f na godzine i jak mowilam znajomym, ze za godzine pracy kupuje 13litrow paliwa to mi nie wierzyli :D ale cos kosztem czegos tak naprawde. Tam czlowiek ma pieniadze i chyba tylko tyle, bo czym sa pieniadze jesli szczescia nie mozesz dzielic z najblizszymi? Nie maja wtedy zadnej wartosci. tak przynajmniej bylo w naszym wypadku, dlatego zdecydowalismy sie na powrot. Chociaz nie ukrywam, ze nie wyobrazam sobie, zebysmy mieli dorobic sie z moim P. w Pl wlasnego domu, 2 dobrych aut, urzadzic wszystko bez kredytu i rat. Ale kosztowalo nas to wlasnie sporo czasu, energii i mijania sie, nad dzidziusiem pracowlaismy ponad rok, czesto placzac, ze non stop nie mamy okazji sie spotkac w lozku, pomimo wspolnej sypialni albo bylismy zbyt zmeczeni lub przygnebieni. Wiec mysle, ze z finansami to jest tak, ze cos za cos. Teraz jestesmy o wiele biedniejsi ale szczesliwsi bo najblizszych w zyciu nam ludzi mamy przy sobie a czy moze byc cos cenniejszego niz obecnosc osob, ktore sie kocha? :)

Jakim burgerem? :o

Ja to po dzisiejszej gimnastyce przy sprzataniu leze bez sil... plecy bola, kolano boli, wszystko mnie ciągnie.... i to wszystko na nic, bo wrocil maz, wrocila mloda, wstawilismy pralke i jest wszedzie pelno styropianu [emoji23]
Burger z dobrze wysmażoną wołowinką w takich jakby strzępkach poszarpana i kimchi 😍😍😍😋😋😋 Do tego frytki z batatów i sos majonezowy 🙈🙈🙈 Nie mogę się go doczekać!!! Haha Zajadam colesława żeby nie umrzeć z głodu 😂

Jak mozesz !takie dobroci ! Ja z tego zmeczenia nawet nie mam checi isc do lodowki po jogurt pitny zebu sie nie napracowac przy jedzeniu[emoji23]
Burger z dobrze wysmażoną wołowinką w takich jakby strzępkach poszarpana i kimchi [emoji7][emoji7][emoji7][emoji39][emoji39][emoji39] Do tego frytki z batatów i sos majonezowy [emoji85][emoji85][emoji85] Nie mogę się go doczekać!!! Haha

reklama
BetaHCG zwalnia po 6.000 tak pisała @Dwa+Trzy o ile dobrze pamiętam. 67% to nadal norma :) I właśnie dlatego nie widzę sensu w samodzielnym bez zalecenia lekarza kontrolowaniu bety. Mnie też korci, ale jaki to ma sens? Test pozytywny, pierwsza i druga beta w normie, oczekiwanie na pierwsze USG, więc po co się samemu stresować? Moja gine to w ogóle była zdziwiona, że betę robiłam. Dla nich to jest bez sensu, bo i tak będą czekać na USG i tak i beta dla nich wcześniej nie jest potwierdzeniem. Wszystko jest w normie!! Kiedyś kobiety zachodziły w ciążę i nie myślały, że mogą poronić mimo, iż to się też zdarzało jak teraz. Ba! Niejedna nawet USG w ogóle miała robionego! I dzieci rodziły się zdrowe :) Głowa do góry :)

Ja zrobiłam 3 i wiecej juz nie bede robic. Tylko nie potrzebny stres

Do góry