reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Jak mozesz !takie dobroci ! Ja z tego zmeczenia nawet nie mam checi isc do lodowki po jogurt pitny zebu sie nie napracowac przy jedzeniu[emoji23]
No co ja zrobię jak mi chyba apetyt wraca i umieram z głodu ciągle bym dziś jadła no worek bez dna 😂🤷🏼‍♀️ Zjem tego colesława, potem burgera z batatami i zastanawiam się jeszcze czy mi starczy 😂😂😂

reklama
Ja nie palę od 3 tyg A kasy nie mam więcej bo tracę ja na moje zachcianki [emoji23][emoji23] Niedlugo sie nie uwleke [emoji23][emoji23][emoji2356]

Veronka jakie masz? :) Ja na razie nic - tzn całe życie byłam zachciankowa pod kątem przekąsek :p całe szczęście bez skłonności do tycia - więc na razie czuję się zupełnie normalnie. nic, zero, jakbym w ciąży nie była :p

No co ja zrobię jak mi chyba apetyt wraca i umieram z głodu ciągle bym dziś jadła no worek bez dna 😂🤷🏼‍♀️ Zjem tego colesława, potem burgera z batatami i zastanawiam się jeszcze czy mi starczy 😂😂😂
Ja tak od ok skonczonego 6tc ciagle jem , w pracy ciagle, jem dwa albo trzy razy wiecej niz kolega obok, a zawsze jadlam malo i bylam szczupla...

Nie no nie mówię że mieszkanie z pol miliona jest ok. Ale ogólnie chodzi mi o odnośnik cen mieszkań do zarobków. [emoji16]

Za pół miliona w Waw ciężko już dostać w miarę sensownej lokalizacji....
Ja szukałam ostatnio mieszkania jako inwestycji - 2 pokoje ok 40 metrów, w nowych blokach z windą (chcę wtórny rynek ale w miarę nowe 2-3 lata maks), w fajnej lokalizacji to 700 tys...

Taki :)
I narożniki też dobrze sprząta? Bo słyszałam, że te okrągłe to tak średnio sobie z tym radzą..

reklama
Ja tez mogę wszystkiego sobie żałować naprawdę. Mogę nie kupić sobie butów czy spodni Ale nigdy nie będę żałować na jedzenie... [emoji4] Nie ma takiej opcji. Mój mąż ma 190 wzrostu i waży 107 kg więc też dużo zje... Ja nie zjem 1/4 tego co on [emoji4] Obiady to jest dramat cenowy serio...
U nas identyko [emoji23]

Do góry