Ruda08
Fanka BB :)
Też bym wciągnęła, ale jutroZ dzemem truskawkowym![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też bym wciągnęła, ale jutroZ dzemem truskawkowym![]()
To zapraszam jutroTeż bym wciągnęła, ale jutrodzisiaj już jestem full
![]()
Moj M cały czas by chciał 3 razy dziennie „walczyć” o nasze dzieciNiech je, witaminy to w końcu samo zdrowie. Moj ma jeden procent i ja tylko się modlę byle ciagle byl chociaż jeden... jakby miał dwa, to bym się chyba poświęciła i próbowała naturalnie nawet codzien, nawet rano przed praca
U nas problemem jest nasienie.
To ny wczoraj taka sytuację mieliśmy, na naszym osiedlu wieczorem nie zaparkujesz, my mamy garaż więc fajnie. A wczoraj z wielkimi zakupami musieliśmy iść kawał drogi bo jakiś Ciołek (okazało się, że to sąsiad z tego samego piętra) zastawił nam garaż... Mój mąż kulturalnie mu powiedział, że jak jeszcze raz zastawi nam garaż to zadzwoni po straż miejska a on 'a dzwoń se gdzie chcesz'. No fiut no! A sąsiedzi z góry wzięli sobie pieska ze schroniska i ciągle po nocach w weekendy szczeka, całe noce, upomnienia nie pomagają... Jeszcze jeden taki weekend i już dzielnicowy będzie zaangażowany w to bo policja nie przyjedzie do zakłócania ciszy nocnej przez psa bo mu nie wlepia mandatu, ale powinni zobaczyć czy faktycznie tak jest, wpisać notatkę i przyjechać na drugi dzień do sąsiadów ale przecież rejestratorka mądrzejsza. Także ciągle nerwy. No a na zastawiaczy to mąż wymyślił sobie sposób, będzie spuszczał powietrze albo tak zastawiał, że nie wyjadą bo kulturą nie wygra z buractwem.Mamy taka jedna dame u nas w mieście, babkę przed 50, wystylizowaną na 30, żona bylego policjanta, który ma szkołę z nauką jazdy.. i ta pinda zawsze, zawsze staje nam centralnie na podjeździe, zastawiajac nam bramę wjazdową. Staje tam bo obok jest mięsny i piekarnia. I nie rozumie jak sie do niej mowi,ze nie mamy jak wjechać... wychodzi z mięsnego, wrzuca zakupy i zamyka auto..idzie sobie na dalsze zakupy.. już tyle karnych kutasow miala naklejonych na piekne auto, nawet centralnie na fejsa i nic. Wsiada i odjezdza Nawet regularne umieszczanie jej na spotted nie pomaga[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] tępa dzida z premedytacją.
Wow super GratulacjeDziewczyny dzisiaj ja się chwaleDziś zostaliśmy właścicielami domu w Holandii
Klucze dopiero od 1go maja , ale już strasznie się jaram
teraz mogę się już zanurzyć w stronach wnętrzarskich
love it
![]()
Za przebicie jeszcze będzie miała sprawę w sądzie, ale spuscic powietrze można.Przebij opone, jak nie pomoze - drugi raz.
U nas jak ktos Ci n bramie zaparkuje, wzywasz straz, daja mandat i odholowuja co tez kosztuje. U Was tak nie mozna?
Boziu jaka Ty jesteś kochana! Te słoiczki musza ślicznie wyglądać@Camilleka ja zawsze uzywam pomidorow LIMA bo on sa takie fajne miesiste. Zalewam je wrzatkie i obieram ze skorki a pozniej je traktuje taka fajna praską ale tego ie musisz robic sol juz do słoika, złoiki normalnie pasteruzyje albo robie to w piekarniku. Do tych omidorow wkladam tez okolo 3 zabki czosnku i dosc duzo pietruszki ale natke i nie szatkuje jej tylko tak w calosci. Ten przecier raz ze wiesz co jesz
to jest bardzo esencjonalny i zupka z tego tez pysznosci. Duzo zalezy od pomidorow jak juz wczesniej napisalam ja lubie do tego lime bo ona ma mniej pestek i jest taka miesista. Co do sloiczkow t mialam taka faze ogorki robilam na kilkanascie spozobow z kurkuma, z curry, kiszone, salatki ogorkowe z cebulka, musy truskawkowe, konfitury sliwkowe a njadziwniejsze to jzu kiedys pisalam zrobilam w sloiczki takie male pokrojonego w kostki anansa z truskawkami i zasypalam to cukrem waniliowym a calosc zalalam rumem. - o to cos dla ciebie bo gdzie bym je nie wziela to wszyscy z tego bardzo zadowoleni to jest dosc mocne bo i anans i truskawka tego rumu dosc duzo sie napija
ja te sliczki zawsze tak przystrajam serwetkami owijalam to wstazkami i kazdy opisuje sklad i date produkcji
![]()
Jade!Zapraszam was moje kochane na ciepłe pączusie [emoji39]wlasnie koncze smażyć [emoji6]Zobacz załącznik 1082771
Gratuluję! Pięknego urządzaniaDziewczyny dzisiaj ja się chwale [emoji3526]Dziś zostaliśmy właścicielami domu w Holandii [emoji3526][emoji7][emoji2028][emoji537]Klucze dopiero od 1go maja , ale już strasznie się jaram [emoji2956][emoji2957]teraz mogę się już zanurzyć w stronach wnętrzarskich [emoji7] love it [emoji3590]