bazylia128
Fanka BB :)
OOOO moja pinda sie odezwala ❤ głupio bo glupio ale zawsze cosByle mądrzejszych [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OOOO moja pinda sie odezwala ❤ głupio bo glupio ale zawsze cosByle mądrzejszych [emoji23][emoji23][emoji23]
Jest jeszcze w normie. Pij morwe biała. Ona obniża cukier bardzo skutecznie. Tylko poczytaj czy można w ciazy bo tego nie wiem. Ja z kolei mam bardzo niski cukier bo ledwo ponad 60. Maz mi kupił batona na drogę [emoji85]Patent luteina pomoczona woda DZIAŁAAod razu lepiej
dziękuję dziewczyny
![]()
Dostalam wyniki krwi i moja glukoza na czczo to 97.4 przy zakresie 70-99. Troszkę sie tym podlamalam. Bo naprawde ma slodkie nie mam ochoty. Jem ciemne pieczywo. Ehhhh.![]()
No nie wiem moze lepiej malych Łukaszow, beda madrzejszeNo i to jest tekst MISZCZ
To ja się dołączam i też trzymam
Za mnóstwo małych bazylek![]()
Bardzo się cieszęDziewczyny wczoraj miałam spotkanie z kierownikiem produkcji i z personalna. Pozwolili przejść na 2 zmiany także w przyszłym tygodniu mam poranki a potem znowu wskakuje na poranna zmianę. Dodatkowo będę jeździć do pracy ze znajoma [emoji4] wszystko się układa
Co głupio, co głupio [emoji12]. Bazyliszku niedobry [emoji12].OOOO moja pinda sie odezwala [emoji173] głupio bo glupio ale zawsze cos![]()
Jeśli tylko bedzie to oczywiście pokażeTy też dawaj znac[emoji8]i jakąś motywującą focie zapodaj pls[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
[emoji8]@Liliana87 trzymam kciuki za podglądanie kropcia !!!!
O 12.20o ktorej wizyta?
Będzie dobrze !!!Mam za duzego stresa zeby tam jeszcze wchodzic w te wyniki...
Pewnie jeszcze nie ma i tak...
Potem jak się odważę wejsc na stronę i zobacze ze jest plik do pobrania, to odłożę telefon, serce będzie mi walić, a ja będe się bała nacisać pobierz. A jak juz sie zbiorę w sobie i nacisnę pobierz to odloze telefon, bo będę sie bała spojrzeć na wynik...
Jak widzisz wcale mi nie spieszno do tych przeżyć...
Jejjjkuuuuu wiem jakie to trudne ;( Ja zawsze jak biore wynik z labo to nie otwieram przy ludziach, tylko napierw go skladam do kieszeni a pozniej czekam na jakis moment przyplywu odwagi i patrze... Ale sie stresuje az mnie w brzuchu boli... Dlaczego to musi byc takie ciezkie ;(Mam za duzego stresa zeby tam jeszcze wchodzic w te wyniki...
Pewnie jeszcze nie ma i tak...
Potem jak się odważę wejsc na stronę i zobacze ze jest plik do pobrania, to odłożę telefon, serce będzie mi walić, a ja będe się bała nacisać pobierz. A jak juz sie zbiorę w sobie i nacisnę pobierz to odloze telefon, bo będę sie bała spojrzeć na wynik...
Jak widzisz wcale mi nie spieszno do tych przeżyć...