reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez kocham boleslawca 🥰🥰uwielbiam takie klimaty. Mam jeszcze stary Włocławek, wzięłam sobie od mojej mamusi żeby ładnie się komponowały z Bolkiem :)
O matkooooooo jakie cuda!!! Ja mam zestaw pawie oczka z piórkiem i od znajomych na rocznice dostaliśmy 2 kubeczki z naszymi imionami ! Boskie!!! Co jestem w Boleslawcu to zawsze kupuje jakaś skorupke😋 zaraziłem już tym moja bratowa 🤓

Kuźwa, ale się stresuję jak wchodzę na forum i mam powiadomienie że dodalaś posta [emoji33][emoji33][emoji33].
Mam za duzego stresa zeby tam jeszcze wchodzic w te wyniki...
Pewnie jeszcze nie ma i tak...
Potem jak się odważę wejsc na stronę i zobacze ze jest plik do pobrania, to odłożę telefon, serce będzie mi walić, a ja będe się bała nacisać pobierz. A jak juz sie zbiorę w sobie i nacisnę pobierz to odloze telefon, bo będę sie bała spojrzeć na wynik...
Jak widzisz wcale mi nie spieszno do tych przeżyć...

Nic się nie martw😘Ja mialam przed poprzednią punkcją równo 99. 4 miesiące później bylam w ciąży, a cukrzycy ciążowej nie miałam. Grunt zw masz w normie. A ze w górnych granicach, taki pewnie Twój urok.
No i biore tez encorton ktory "rozwala"cukry
W sensie je podwyzsza. Więc sobie tlumacze ze to pewnie tez to:)

Mam za duzego stresa zeby tam jeszcze wchodzic w te wyniki...
Pewnie jeszcze nie ma i tak...
Potem jak się odważę wejsc na stronę i zobacze ze jest plik do pobrania, to odłożę telefon, serce będzie mi walić, a ja będe się bała nacisać pobierz. A jak juz sie zbiorę w sobie i nacisnę pobierz to odloze telefon, bo będę sie bała spojrzeć na wynik...
Jak widzisz wcale mi nie spieszno do tych przeżyć...
Jezuuuu, wiem kochana[emoji849]. Mi zawsze tak serce wali jak pobieram wynik, że chyba wszyscy dookoła to słyszą [emoji33]. To jest straszny dzień [emoji33].
Ale mam nadzieję że z zajebistym finałem [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Hmmmm ciekawa procedura!!! W związku z powyższym i tym ze w koooooncu wystartowalas trzymam mocno kciuki za mnóstwo małych bazylek !!!!!!! ✊✊
Wiesz u mnie jest problem z zawysokim AMH wiec bardzo sie główkuje co mi tam zapodac tym razem ;) Dwa lata temu mialam 21 jajeczek a tylko 5 nadawalo sie do zaplodnienia. Wiec kiepsciutko. Naszczescie nasienie jest bardzo dobre dlatego z tych 5 mialam 4 blastocysty... Pozmienial mi teraz leki i wogle cuduja tam ze mna i zcalym protokolem. Ale to pocieszajace ze cos zmienia ;)

reklama
Do góry