Netiaskitchen
Fanka BB :)
Nie, no wow1 to tak wyglada moja kuchnia, 2 Łukasza pokoj, 3 klatka schodowa, 4 klatka schodowa![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, no wow1 to tak wyglada moja kuchnia, 2 Łukasza pokoj, 3 klatka schodowa, 4 klatka schodowa![]()
No łazienka zarąbista [emoji23][emoji23][emoji23]. Otwórz drzwi[emoji23]Pierwsze zdjecie to taki pokoj maly jak ktos u mnie spi np Amelka to taki jej pokojna drugim zdjeciu Alutka was pozdrawia, Trzecie zdjecie to tak wyglada moja lazienka na gorze, 4 zdjecie to moja garderoba
![]()
Zdjęcie łazienki wygrywaPierwsze zdjecie to taki pokoj maly jak ktos u mnie spi np Amelka to taki jej pokojna drugim zdjeciu Alutka was pozdrawia, Trzecie zdjecie to tak wyglada moja lazienka na gorze, 4 zdjecie to moja garderoba
![]()
I znów masz przejebane [emoji23][emoji23][emoji23]1 to tak wyglada moja kuchnia, 2 Łukasza pokoj, 3 klatka schodowa, 4 klatka schodowa![]()
Ja mam heparynę tez, mam mutacje PAI i dwie mutacje mthr. Nie wiem do kiedy będę brala ten encorton ale z tego co dziewczyny piszą z czasem chyba befe z niego schodzila. Odstawil mi już wcześniej acard. Pytaj, co będę wiedziała to odpowiem. Wiesz, ja jestem taka pilna pacjentka, co mi karze to ja biorę i pilnuje każdej dawki. Byle tylko bylo dobrzeCiekawe dlaczego ten encorton bo z zespołem antyfosfolipidowym to wiąże się zakrzepica naczyń łożyska więc heparyna która bierzesz tak wcześniej czytałam jak najbardziej. Może jakoś przeciwzapalnie ten encorton działa? A będziesz to kiedyś w trakcie ciąży odstawiac? Przepraszam że tak dumam i pytam jak nie chcesz odpowiadać to nie musisz. Ja się zastanawiam nad sobą po prostu.[emoji3]
Ja też robiłam badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego i wątpliwe dodatni mam tylko antykoagulant tocznia (do powtórki) a przeciwciala ujemne i w sumie nie wiem czy powinnam ewentualnie brać heparyne.
O super [emoji4] U mnie przewaga róż [emoji3590]. Kocham te dziadówy chorowite [emoji7]Jeju jakie tu są przeżycia normalnie... wczoraj przez @bazylia128 myslalam, ze mi brzuch z nerwow siądzie, ze faktycznie sie coś złego porobiło...dziś jest szczęście z wspaniałej bety @Netiaskitchen, rollercoaster emocji dosłownie [emoji23]nie trzeba żadnych telenowel ani seriali oglądać [emoji23]
Ja właśnie na siłowni, kilometry sobie idę na bieżni [emoji123] u nas pogoda masakryczna, pada i wieje i tak smutno wiec silka mnie musi trochę rozruszać a potem lecimy z mężem do castoramy bo męczę go żeby mi zrobił płot wokół tarasumąż się śmieje, ze jak tylko słońce zaświeci to już łopata gorąca [emoji1787]bo ja ciagle biegam po ogrodzie i kwiatki przesadzam i krzaki...bo zawsze mam nowa koncepcje [emoji1787] ale ja kocham ogród wiec będę podglądać krzaki razem z Fredka i Tasza [emoji3]
Nie musisz się chwalić,ze masz taki piękny dom!!! [emoji39] są tutaj osoby, które mieszkają w bloku czy mają mieszkanie 62m i to po podłodze, bo skosy zabierają metry... pfi. [emoji41][emoji41]1 sypialnia, 2 lazienka i ubikacja na dolePodoba WAM sie ? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] jak na po wsi noge przystalo lece w miasto
![]()
U mnie to nawet ciete kwiatki w wazonie szybko więdnaJeju jakie tu są przeżycia normalnie... wczoraj przez @bazylia128 myslalam, ze mi brzuch z nerwow siądzie, ze faktycznie sie coś złego porobiło...dziś jest szczęście z wspaniałej bety @Netiaskitchen, rollercoaster emocji dosłownienie trzeba żadnych telenowel ani seriali oglądać
Ja właśnie na siłowni, kilometry sobie idę na bieżniu nas pogoda masakryczna, pada i wieje i tak smutno wiec silka mnie musi trochę rozruszać a potem lecimy z mężem do castoramy bo męczę go żeby mi zrobił płot wokół tarasu
mąż się śmieje, ze jak tylko słońce zaświeci to już łopata gorąca
bo ja ciagle biegam po ogrodzie i kwiatki przesadzam i krzaki...bo zawsze mam nowa koncepcje
ale ja kocham ogród wiec będę podglądać krzaki razem z Fredka i Tasza
![]()
Mój mąż też Łukasz i też nazywam go ŁukiPoczekaj zaraz do ciebie pobiegne - bede za cztery dni jak zaraz wystartujeWlasnie ogladam na wspolnej hehehe i nic z tego nie wiem bo czytam forum
i pije kawe
Pozniej pojade pobiegac, pozniej wpadne do rodzicow, pozniej zrobie zupke grzybowa mnniiiaaammmiiii a pozniej sie zobaczy
Za to jutro jedziemy z Łukim do IKEA - chce kupic ze dwie koldry i poduszki a do tego posciel bo star jest juz zapierdziana
A taka mam ochote no nowe zeby sie milutko spalo
no a pozniej mamy ta impre
![]()
Taka rzekłabym - w moim styluZdjęcie łazienki wygrywamega