reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pierwsze zdjecie to taki pokoj maly jak ktos u mnie spi np Amelka to taki jej pokoj ;) na drugim zdjeciu Alutka was pozdrawia, Trzecie zdjecie to tak wyglada moja lazienka na gorze, 4 zdjecie to moja garderoba ;)
No łazienka zarąbista [emoji23][emoji23][emoji23]. Otwórz drzwi[emoji23]
A tam gdzie piesek to jakiś piękny mebel widzę [emoji7]

Ciekawe dlaczego ten encorton bo z zespołem antyfosfolipidowym to wiąże się zakrzepica naczyń łożyska więc heparyna która bierzesz tak wcześniej czytałam jak najbardziej. Może jakoś przeciwzapalnie ten encorton działa? A będziesz to kiedyś w trakcie ciąży odstawiac? Przepraszam że tak dumam i pytam jak nie chcesz odpowiadać to nie musisz. Ja się zastanawiam nad sobą po prostu.[emoji3]
Ja też robiłam badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego i wątpliwe dodatni mam tylko antykoagulant tocznia (do powtórki) a przeciwciala ujemne i w sumie nie wiem czy powinnam ewentualnie brać heparyne.
Ja mam heparynę tez, mam mutacje PAI i dwie mutacje mthr. Nie wiem do kiedy będę brala ten encorton ale z tego co dziewczyny piszą z czasem chyba befe z niego schodzila. Odstawil mi już wcześniej acard. Pytaj, co będę wiedziała to odpowiem. Wiesz, ja jestem taka pilna pacjentka, co mi karze to ja biorę i pilnuje każdej dawki. Byle tylko bylo dobrze ;)

Jeju jakie tu są przeżycia normalnie... wczoraj przez @bazylia128 myslalam, ze mi brzuch z nerwow siądzie, ze faktycznie sie coś złego porobiło...dziś jest szczęście z wspaniałej bety @Netiaskitchen, rollercoaster emocji dosłownie [emoji23]nie trzeba żadnych telenowel ani seriali oglądać [emoji23]
Ja właśnie na siłowni, kilometry sobie idę na bieżni [emoji123] u nas pogoda masakryczna, pada i wieje i tak smutno wiec silka mnie musi trochę rozruszać a potem lecimy z mężem do castoramy bo męczę go żeby mi zrobił płot wokół tarasu :) mąż się śmieje, ze jak tylko słońce zaświeci to już łopata gorąca [emoji1787]bo ja ciagle biegam po ogrodzie i kwiatki przesadzam i krzaki...bo zawsze mam nowa koncepcje [emoji1787] ale ja kocham ogród wiec będę podglądać krzaki razem z Fredka i Tasza [emoji3]
O super [emoji4] U mnie przewaga róż [emoji3590]. Kocham te dziadówy chorowite [emoji7]

1 sypialnia, 2 lazienka i ubikacja na dole ;) Podoba WAM sie ? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] jak na po wsi noge przystalo lece w miasto ;)
Nie musisz się chwalić,ze masz taki piękny dom!!! [emoji39] są tutaj osoby, które mieszkają w bloku czy mają mieszkanie 62m i to po podłodze, bo skosy zabierają metry... pfi. [emoji41][emoji41]

Jeju jakie tu są przeżycia normalnie... wczoraj przez @bazylia128 myslalam, ze mi brzuch z nerwow siądzie, ze faktycznie sie coś złego porobiło...dziś jest szczęście z wspaniałej bety @Netiaskitchen, rollercoaster emocji dosłownie 😂nie trzeba żadnych telenowel ani seriali oglądać 😂
Ja właśnie na siłowni, kilometry sobie idę na bieżni 💪 u nas pogoda masakryczna, pada i wieje i tak smutno wiec silka mnie musi trochę rozruszać a potem lecimy z mężem do castoramy bo męczę go żeby mi zrobił płot wokół tarasu :) mąż się śmieje, ze jak tylko słońce zaświeci to już łopata gorąca 🤣bo ja ciagle biegam po ogrodzie i kwiatki przesadzam i krzaki...bo zawsze mam nowa koncepcje 🤣 ale ja kocham ogród wiec będę podglądać krzaki razem z Fredka i Tasza 😀
U mnie to nawet ciete kwiatki w wazonie szybko więdna 😂 Za to przed domem mamy piekny duzy swierk igmina sie oniego czepia zeby mu ucinac gałęzie to im Łukasz odpowiedzial ze to tak samo jak by im odcieto kutasa :o pozniej wam zrobie zdjecie ;)

Poczekaj zaraz do ciebie pobiegne - bede za cztery dni jak zaraz wystartuje :D😍 Wlasnie ogladam na wspolnej hehehe i nic z tego nie wiem bo czytam forum ;) i pije kawe ;) Pozniej pojade pobiegac, pozniej wpadne do rodzicow, pozniej zrobie zupke grzybowa mnniiiaaammmiiii a pozniej sie zobaczy ;) Za to jutro jedziemy z Łukim do IKEA - chce kupic ze dwie koldry i poduszki a do tego posciel bo star jest juz zapierdziana ;) A taka mam ochote no nowe zeby sie milutko spalo ;) no a pozniej mamy ta impre ;)
Mój mąż też Łukasz i też nazywam go Łuki 😁 fajne chłopaki z tych Łukaszow 😉

reklama
Do góry