reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
7 szt prolutexu w Gdyni kosztuje 150zl z refundacją A luteina 30 tabletek chyba 8zl.
No już napisalam wyżej, zobaczymy po następnym wyniku progesteronu co wymyśli;)
Każda sytuacja inna. Po luteinie za 8 zł to miałam piekło, lutinusa wytrzymałam dwa tygodnie i też skończyło się na podrażnieniu. Prolutex brałam do 18 tc, zastrzyku trochę bolesne ale ostatecznie dla mnie najlepsze rozwiązanie.
Nieee, mieszkałam na Islandii. Tutaj kobiety pracują do końca ciąży 😑
W pl od razu zwolnienie.

A kiedy planujesz zaczac sobie coś szykowac dla dzidzi?
Ja sie wczoraj odwazylam i wyciągnęłam segregator ciążowy.. zaczelam to uzupełniać;)
Ja miałam odwagę chyba dopiero w 5mcu zacząć kupować. Wszystko poza ciuszkami praktycznie nie ma znaczenia kiedy kupisz, natomiast z ubrankami pamiętaj żeby wcelować się w porę porodu. Ja zrobiłam ten błąd, że zaczęłam kupować latem i nie było takich cieplejszych zimowych wersji. Ewentualnie na bieżąco na jakichś wyprzach.

Ja miałam odwagę chyba dopiero w 5mcu zacząć kupować. Wszystko poza ciuszkami praktycznie nie ma znaczenia kiedy kupisz, natomiast z ubrankami pamiętaj żeby wcelować się w porę porodu. Ja zrobiłam ten błąd, że zaczęłam kupować latem i nie było takich cieplejszych zimowych wersji. Ewentualnie na bieżąco na jakichś wyprzach.
Ja tez zaczelam po polowkowych. Co miesiac jeden duzy zakup typu wozek, fotelik, laktator, monitor oddechu, a oprocz tego ubranka i wszelkie pierdolniki.
Wanienke mialam z ilea za 6e i teraz kupie te sama, bo naprawde nie ma sensu kupowac niczego innego :) Tam tez kupilam zestaw pojemnikow i kosz na pieluchy i przewijak tez za grosze :)

reklama
Do góry