Masz się cieszyćDziewczyny to jest 6dpt, dwóch zarodków 5-dniowych, mam się cieszyć? Czy za nisko? Zobacz załącznik 1084443Zobacz załącznik 1084443

Ja w tym dniu miałam 27 i póki co jest dobrze. Trzymam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz się cieszyćDziewczyny to jest 6dpt, dwóch zarodków 5-dniowych, mam się cieszyć? Czy za nisko? Zobacz załącznik 1084443Zobacz załącznik 1084443
PięknieDziewczyny to jest 6dpt, dwóch zarodków 5-dniowych, mam się cieszyć? Czy za nisko? Zobacz załącznik 1084443Zobacz załącznik 1084443
Elegancko [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Cieszyć się [emoji8]Dziewczyny to jest 6dpt, dwóch zarodków 5-dniowych, mam się cieszyć? Czy za nisko? Zobacz załącznik 1084443Zobacz załącznik 1084443
Dziś 6dpt, nasza Bazylka się pomyliła i napisała 8... Boże tak płaczę, że aż mnie głowa boliA nie miał byc 8dpt?ale jak piszesz 6 to na pewno 6
Beta piękna ☺☺☺☺dwucyfrowa
Na razie za wcześnie na zgadywanie, ale obstawiam jednego siłacza ☺☺☺☺☺☺
Ciesz się, płacz, rób co chcesz (no prawie).Progesteron piekny
Jest BOSKO!!! ❤❤❤❤Teraz niech pieknie rośnie![]()
Beta dwucyfrowa! Super! Trzymam kciuki za przyrost!!!Dziewczyny to jest 6dpt, dwóch zarodków 5-dniowych, mam się cieszyć? Czy za nisko? Zobacz załącznik 1084443Zobacz załącznik 1084443
Moim zdaniem jest dobrze[emoji3]Dziewczyny to jest 6dpt, dwóch zarodków 5-dniowych, mam się cieszyć? Czy za nisko? Zobacz załącznik 1084443Zobacz załącznik 1084443
Dziękuję bardzo, za dwa dni sprawdzę przyrost, jak narazie ryczę że szczęściaMasz się cieszyć
Ja w tym dniu miałam 27 i póki co jest dobrze. Trzymamteraz za przyrosty.
Nie wiem za bardzo o co chodzi, bo na bieżąco to nie daje rady czytać, ale ja to przy dwóch transferach byłam faszerowana lekami.... przy kolejnym podejściu chce podejsc na cyklu naturalnym bez niepotrzebnych tabsów, ale to dlatego, że mam już swoje cuda. Mimo wszystko liczę, że natura również zdziała cuda. [emoji7] Nooo tylko nie wiem jak wiek będzie działał na moją niekorzyść [emoji1745]Na mnie działał ekspresowo, moment i robilam się sennabralam w dniu transferu i dzien po 2x1. Jednego razu nawet o dzien sobie przedluzylam, przy 2 transferze, bo czytalam,ze @Vinszka dłużej miala zalecane. A po 2 transferze nieudanym, jak nie mogłam spać to nawet sama sobie chyba 3 nic a z rzędu aplikowalam,żeby chociaż chwilę pospać.
Dziękuję za dwa dni sprawdzę przyrost, mam nadzieję, że te szczęście zostanie przy mnieMoim zdaniem jest dobrze[emoji3]
Dziewczyny to jest 6dpt, dwóch zarodków 5-dniowych, mam się cieszyć? Czy za nisko? Zobacz załącznik 1084443Zobacz załącznik 1084443