fredka84
Fanka BB :)
To było zamierzone [emoji23]Lukier aż kapie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To było zamierzone [emoji23]Lukier aż kapie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
JutroA kiedy ty robisz becisko?
Mocno trzymamJa już po pobraniu krwi, czekam na wyniki... Za pół godziny będą, ale otworze dopiero w domu bo mam 40 min do domu, więc jak się okaże beta 0 to wiem, że nie bd w stanie dojechać bez wycia, a wolę dojechać bezpiecznie
To juz może wzrosto.. a dopiero sie chwalili w tv ze spada liczba chorych na świecie. Czekam kiedy w Irlandii będzie potwierdzony przypadek,bo to kwestia czasu!U nas podaja, ze 4 ofiary smiertelne.
Ja czytam, ze już 5 osób zmarło we Włoszech...to jest przerażajaceTo juz może wzrosto.. a dopiero sie chwalili w tv ze spada liczba chorych na świecie. Czekam kiedy w Irlandii będzie potwierdzony przypadek,bo to kwestia czasu!
Powodzenia kochanaJa już po pobraniu krwi, czekam na wyniki... Za pół godziny będą, ale otworze dopiero w domu bo mam 40 min do domu, więc jak się okaże beta 0 to wiem, że nie bd w stanie dojechać bez wycia, a wolę dojechać bezpiecznie
Moja Mayeczka super 3 miesiace juz ma podczytuje was dziewczyny i 3mam ogromne kciuki za was wszystkie jestescie super rok odczekam i wracam po moje mrozaki ciekawe jak mi pojdzie juz mam 32lata czas dziala na moja niekorzysc boje sie podejsc drugi raz mimo ze sie udalo za pierwszym razem buzka kochaneCoraz więcej „za” Cybex em
A jak tam kochana ? Jak maleństwo ? Córeczka chyba
Pozdrawiam z zaśnieżonej Islandii![]()
Dzis spróbuję. Dziekuje za podpowiedźMoże gorące kąpiele albo sauna pomoże ☺
Dziękuję bardzo kochana . Wino i sex byl wczorajGorąca kąpiel, czerwone wino, sex, wysiłek fizyczny.