reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja właśnie mówię mężowi, że jak będzie jakieś ognisko w Niemczech to jadę robić zapasy. No chyba że to podejrzenie w Polsce się potwierdzi to pędzę już w tym tygodniu.
To dziewczyny nie ma żartów - jakaś Polka z Mediolanu pisała że tam ludzie wariują, biją się w sklepach, tam już są półki, sklepy , szkoly, jakieś fabryki, kościoły kazali pozamykać
Szczerze mówiąc to ja właśnie dziś się zastanawiałam co mogę kupić w puszkach itd żeby w razie czego można było przechowywać...przypominają mi się wszystkie filmy z zombie...i te puste sklepy i walki o jedzenie na filmach teraz mogą być rzeczywistością!!! I wiecie co, zrobię tez zapas wina bo jak już będzie tak źle to chociaż alko pomoże...😅

Super [emoji4] to trzymamy kciuki za srode! Ja pewnie czwartek lub piątek [emoji6] kompletnie nie mam pojęcia czemu tak jest [emoji848] Ale Tasza teraz miała progesteron 1,18 i transfer świeży udany [emoji2370]
Tylko 1,4 to jest granica przy której można podejść. Powyżej odraczają.

Ja właśnie mówię mężowi, że jak będzie jakieś ognisko w Niemczech to jadę robić zapasy. No chyba że to podejrzenie w Polsce się potwierdzi to pędzę już w tym tygodniu.
To dziewczyny nie ma żartów - jakaś Polka z Mediolanu pisała że tam ludzie wariują, biją się w sklepach, tam już są półki, sklepy , szkoly, jakieś fabryki, kościoły kazali pozamykać
U nas 2 tygodnie temu sanepid rozeslal pismo po urzędach i jednostkach,ze w związku z koronawirusem zalecają ostroznosc, wprowadzenie dezynfekcji itp. Jeden urząd wzial sobie do serca, nakazał zakładać pracownikom maseczki i zmieniać je co 2 godziny, płyny do dezynfekcji, maty, wysłali kierowcę na zakupy i już wtedy nie było nigdzie maseczek i płynów. Na drugi dzien wycofali się z tych nakazów. Ogólnie panują paskudne grypy, więc jeśli jest możliwość to omijać jakies skupiska chorych w przychodniach np..

Bałam się otworzyć wyniki chciałam poczekać na męża, ale siostra zadzwonilam na kamerce i jak otworzyłam tak zaczęłam wyć, że myślała biedna że beta zero😅 tak się zanosiłam, że nie byłam w stanie powiedziec nic
Super ze ten płacz byl ze szczęścia:) gratulacje,
Niech kazda staraczka tak beczy:) tego zyczymy calej ekipie na forum,ryczcie ze szczęścia :)
Ja swoje bety odbierałam telefonicznie takze jedyne co moglam wydukowac przez swoje siorbanie to "thank you" i tyle bylo konwersacji 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry