Dziękuję kochanaChyba ma rację. Jak bede teraz w aptece to też tak zrobię.

Dziewczyny do nas do UK już podobno dotarło, dziś w radiu mówili że 4 osoby zarażone

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kochanaChyba ma rację. Jak bede teraz w aptece to też tak zrobię.
Naprawdę początek roku tak pięknie się zaczął dla bardzo wielu z nasZostanie. Już pisałam,ze 2020 to nasz rokwszystkim sie uda
![]()
Szczerze mówiąc to ja właśnie dziś się zastanawiałam co mogę kupić w puszkach itd żeby w razie czego można było przechowywać...przypominają mi się wszystkie filmy z zombie...i te puste sklepy i walki o jedzenie na filmach teraz mogą być rzeczywistością!!! I wiecie co, zrobię tez zapas wina bo jak już będzie tak źle to chociaż alko pomoże...Ja właśnie mówię mężowi, że jak będzie jakieś ognisko w Niemczech to jadę robić zapasy. No chyba że to podejrzenie w Polsce się potwierdzi to pędzę już w tym tygodniu.
To dziewczyny nie ma żartów - jakaś Polka z Mediolanu pisała że tam ludzie wariują, biją się w sklepach, tam już są półki, sklepy , szkoly, jakieś fabryki, kościoły kazali pozamykać
A jak u Ciebie? Kiedy powtarzasz betę?Cieszyć się!!!!
Jest OK![]()
Tylko 1,4 to jest granica przy której można podejść. Powyżej odraczają.Super [emoji4] to trzymamy kciuki za srode! Ja pewnie czwartek lub piątek [emoji6] kompletnie nie mam pojęcia czemu tak jest [emoji848] Ale Tasza teraz miała progesteron 1,18 i transfer świeży udany [emoji2370]
U nas 2 tygodnie temu sanepid rozeslal pismo po urzędach i jednostkach,ze w związku z koronawirusem zalecają ostroznosc, wprowadzenie dezynfekcji itp. Jeden urząd wzial sobie do serca, nakazał zakładać pracownikom maseczki i zmieniać je co 2 godziny, płyny do dezynfekcji, maty, wysłali kierowcę na zakupy i już wtedy nie było nigdzie maseczek i płynów. Na drugi dzien wycofali się z tych nakazów. Ogólnie panują paskudne grypy, więc jeśli jest możliwość to omijać jakies skupiska chorych w przychodniach np..Ja właśnie mówię mężowi, że jak będzie jakieś ognisko w Niemczech to jadę robić zapasy. No chyba że to podejrzenie w Polsce się potwierdzi to pędzę już w tym tygodniu.
To dziewczyny nie ma żartów - jakaś Polka z Mediolanu pisała że tam ludzie wariują, biją się w sklepach, tam już są półki, sklepy , szkoly, jakieś fabryki, kościoły kazali pozamykać
Super ze ten płacz byl ze szczęściaBałam się otworzyć wyniki chciałam poczekać na męża, ale siostra zadzwonilam na kamerce i jak otworzyłam tak zaczęłam wyć, że myślała biedna że beta zerotak się zanosiłam, że nie byłam w stanie powiedziec nic
Beta 170
Prg 475
Jest dobrze
[/QUOTE
Jest cudownie mamuśka
Kurcze dziewczyny,ale szczęścia ostatnio gosci na forum,mam nadzieję ze to ogromna nadzieja dla tych ktore muszą poczekac jeszcze kilka tygodni/miesiecy na swoje szczęśliwe transfery.
Raz jeszcze gratulacje ♥
Tez miałam w 6dpt powyzej 20 i rosloooDziewczyny to jest 6dpt, dwóch zarodków 5-dniowych, mam się cieszyć? Czy za nisko? Zobacz załącznik 1084443Zobacz załącznik 1084443