reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurczę a ja właśnie zjadłam całą paczkę razem z mężusiem (żeby nie było) 😇
Każda ciąża jest inna, może te „smaki” są chwilowe i Ci przejdzie ;)
Niby w 2 trym jest lepiej 😂
Ja jak nigdy zkuslam sie dzisiaj na ciasto ale od jutra znowu musze sobie porobic zakazy ;) Takze szczerze zazdroszcze takich podjadanek ;)

Nooooo a u mnie to nawet burza zima a snieg pada w maju wiec wiesz ;)
Weź juuuzzzzzzz 🤦🏼‍♀️ Bo normalnie przestane odpisywać 😂 już mnie zaczynasz wnerwiać 😎

Ale tak na serio, to rozumiem Ciebie 😘 po ostatnim transferze to miałam taki roller coaster 🎢 , że szok ..
Tyle razy płakałam, że na pewno się nie udało, co my zrobimy itp. A teraz co ? Zaraz kończę 15 tc ❤️

Tylko wiesz każdy ma swój limit pecha 😘

reklama
Sylwia powiem Ci, że ten Twój jadłospis robi wrażenie [emoji23] ale też tak czasami mam, że nie mogę patrzeć na nic konkretnego [emoji41]

Byle do przodu mamuśka [emoji7]
No, ale żeby nie było, nie jadłam wszystkiego na raz ;)
Wszystko bym jadła oczami.
Ale chyba bardziej od zawsze mnie ciągnie do jakis takich ostrzejszych potraw;) jem śniadania, obiady kolację, bo wiem,ze musze jeść. Ale żeby tak chodzić głodna, to nie za często [emoji39]

Do góry