Ruda08
Fanka BB :)
Oooo następna powinna się sztachnąć świeżego powietrzaWy macie takie wysokie bety w 10dpt ze zaczynam sie swoją martwic bo mialam tylko 109.5

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo następna powinna się sztachnąć świeżego powietrzaWy macie takie wysokie bety w 10dpt ze zaczynam sie swoją martwic bo mialam tylko 109.5
Ale czasami aż mnie niesie to muszęhehehehe ale sie teraz usmialam @sandra777.12 podobno jak cos cie drazni albo nie interesuje to nie reagujesz![]()
Nooooo a u mnie to nawet burza zima a snieg pada w maju wiec wieszKochana ale po deszczu wychodzi słońce !!![]()
dzieksAle czasami aż mnie niesie to muszę![]()
Ja jak nigdy zkuslam sie dzisiaj na ciasto ale od jutra znowu musze sobie porobic zakazyKurczę a ja właśnie zjadłam całą paczkę razem z mężusiem (żeby nie było)
Każda ciąża jest inna, może te „smaki” są chwilowe i Ci przejdzie
Niby w 2 trym jest lepiej![]()
Oj wiem,ale musi sie w końcu udać! Ten rok ma byc nasz,nie mozesz się wyłamywać! Cza jakoś myśleć pozytywnie.A zy ono napewno czyste i swieze![]()
![]()
wole nie ryzykowac
Sama wiesz ze trudno uwierzyc w cos dobrego jak sie juz tyle przeszlo
![]()
skusilamJa jak nigdy zkuslam sie dzisiaj na ciasto ale od jutra znowu musze sobie porobic zakazyTakze szczerze zazdroszcze takich podjadanek
![]()
Weź juuuzzzzzzzNooooo a u mnie to nawet burza zima a snieg pada w maju wiec wiesz![]()
Gdybym tylko na negatywach w glowie jechala to by mi eksplodowalaOj wiem,ale musi sie w końcu udać! Ten rok ma byc nasz,nie mozesz się wyłamywać! Cza jakoś myśleć pozytywnie.
No, ale żeby nie było, nie jadłam wszystkiego na razSylwia powiem Ci, że ten Twój jadłospis robi wrażenie [emoji23] ale też tak czasami mam, że nie mogę patrzeć na nic konkretnego [emoji41]
Byle do przodu mamuśka [emoji7]