reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dzieks :rofl: to mnie juz chyba i kilka innych osob juz tez potrafisz zrozumiec ;) Ty chyba tez cos tam produkujesz sobie na maszynie ?
Jooop ale aktualnie nic, nie mam żadnych materiałów a tutaj nie byłam w żadnym lumpie. Tu ceny w lumpie to niby są takie jak w sklepie, więc nie ma po co 😂
Mąż niedługo leci do pl więc zastanie pare „drobiazgów” do zabrania 😎

reklama
Weź juuuzzzzzzz 🤦🏼‍♀️ Bo normalnie przestane odpisywać 😂 już mnie zaczynasz wnerwiać 😎

Ale tak na serio, to rozumiem Ciebie 😘 po ostatnim transferze to miałam taki roller coaster 🎢 , że szok ..
Tyle razy płakałam, że na pewno się nie udało, co my zrobimy itp. A teraz co ? Zaraz kończę 15 tc ❤

Tylko wiesz każdy ma swój limit pecha 😘
Jeszcze nie dawno @Dakita30 o tym pisala ze nie ma czegos takiego jak wyczerpac swoj limit pecha i to mnie przeraza ... zobaczymy tylko czas to pokaze. Narazie nie moge sie doczekac Wielkanocy ❤ Bedziecie wtedy w pl czy zostaje w IS?

Jeśli masz regularne cykle i owulacje to pewnie,ze tak. Pamiętam jak pisałaś ile lekow brałaś. Ale się udalo;) Ja tez mysle,ze mam ich sporo, już się nie mogę doczekać JAK zacznę schodzić, najbardziej mnie ten smak po luteine w buzi męczy. Ale to niewazne.
A jak się czujesz? Jak dzieci? [emoji7][emoji173][emoji8]
Pamiętam ten okropny smak [emoji33] w pierwszej ciąży mi nie przeszkadzało a w drugiej miałam już odruchy wymiotne przy każdej ... a brałam ich oj brałam wszystkiego pełno [emoji17]

Trudny temat. Nie jest łatwo, zwłaszcza przy buncie starszego, ale za to ostatnio nawet się wysypiam [emoji106] nie wstaje już do dziecka 6x w ciągu nocy [emoji134]

A jak Ty się czujesz? Jak postrzegasz bycie przy nadziei? [emoji3059]

Ooooo zazdraszczam bo ja odkad zobaczylam swoja glukoze na czczo to nie zajadam slodkosci ani slonosci:(:( a chipsika bym zjadla...maz ostatnio jadl tak mi pachnialo[emoji16] oczy jak 5zl ale nie wzielam:( a mowia ze wlasnie w ciazy mozna bezkarne zachcianki miec:(
Grunt, to zjesc troche i świadomie wiedzieć,ze wystarczy. Ja sie boje wiecej zjesc,żeby znow mnie żołądek nie bolał, dlatego troszkę i nara. ;)

No, ale żeby nie było, nie jadłam wszystkiego na raz ;)
Wszystko bym jadła oczami.
Ale chyba bardziej od zawsze mnie ciągnie do jakis takich ostrzejszych potraw;) jem śniadania, obiady kolację, bo wiem,ze musze jeść. Ale żeby tak chodzić głodna, to nie za często [emoji39]
No to dobrze ✊🏻 Też się czasami zmuszam do zjedzenia czegoś zdrowego ;) ale głodna to jestem praktycznie cały czas 😂

No generalnie nudzę się jak mops w robocie. Siedzę na nudnej ręcznej maszynie. Zmieniam produkt raz na 4,5min i tyle. W ciągu 8godz ok 100 produktów. Potem je sprawdzam i tyle. Generalnie cały czas siedzę - chociaż wolałabym leżeć [emoji23] dziś to mówię do kumpeli z maszyny obok ze idę spać i ma mnie obudzić jak się wyłączy [emoji1787][emoji1787][emoji1787] cóż niestety długo nie pospalam
A co tam ciekawego produkujesz??

Wy macie takie wysokie bety w 10dpt ze zaczynam sie swoją martwic bo mialam tylko 109.5
A myślisz, że jak ja dzisiaj będę spać?Jak zając...
Będę budzić się pewnie co godzina i sprawdzać czy już jest 6 i czy już mam budzic mlodego i zbierać się do wyjścia... Moja prawa zasiniaczona ręka ewidentnie nie nadaje się na jutrzejsze pobranie. Wygląda gorzej, bo doszły inne kolory oprócz fioletu... zieleń, i ten taki polski kolor - żółć😂

reklama
Do góry