bazylia128
Fanka BB :)
Kochanie juz pisalam na spokojnie zrob tescik i duzej czulosci. Chyba sie nie bedziesz denerwowala przeciez nie jestes po transferzeDziewczyny ja nie wierze w cuda . Nie u mnie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie juz pisalam na spokojnie zrob tescik i duzej czulosci. Chyba sie nie bedziesz denerwowala przeciez nie jestes po transferzeDziewczyny ja nie wierze w cuda . Nie u mnie![]()
Wtedy to chyba tylko sokiem pomarańczowym [emoji846]Chciałam napisac ze jezeli wyjdzie ze jestem w ciąży to sie chyba upije ze szczescia[emoji23] ale wiem ze tego nie zrobię [emoji23][emoji23][emoji23]
Maz zadowolony i sie śmieje ze znowu musi rurę przeczyscicI na brudasa do wyrka [emoji12]
Zrobie na pewno. Macie racje trzeba miec pewność bo jak by sie udalo to wiem ze odrazu musze accofil brac. Dzieki dziewczyny. Dam znac jutroKochanie juz pisalam na spokojnie zrob tescik i duzej czulosci. Chyba sie nie bedziesz denerwowala przeciez nie jestes po transferzeAle gdyby to jakikolwiek lekarz uslyszal: Nie mam okesu a zawsze mialam jak w zegarku, brala suple, mialam owulacje i wspolzylam z mezem TO NATYCHMIAST wyslal by cie na BETE
![]()
Oczywiście tylko soczekWtedy to chyba tylko sokiem pomarańczowym [emoji846]
A ja wierzeDziewczyny ja nie wierze w cuda . Nie u mnie [emoji20]
Kiedy moja koleżanka powiedziała mi 'a może Ty w ciąży jesteś!!' po spóźniającym się okresie 2 dni przed sono hsg.... Nawet powiem Ci z lekkim poirytowaniem odpowiedziałam 'to naprawdę w naszym przypadku jest NIEMOŻLIWE' .... No jakież było moje zdziwienie po kolejnym dniu jak test wyszedł pozytywny... Niemożliwe nie istniejeMoze macie racje ...jutro po pracy zajadę i kupie a jak dostanę okres to przyda sie test po transferze![]()
Muszę podzielić swój czas między prace a forum[emoji23][emoji23][emoji23]
Ładnie to się o klientelę dba [emoji23]
Wypije za CiebieChciałam napisac ze jezeli wyjdzie ze jestem w ciąży to sie chyba upije ze szczesciaale wiem ze tego nie zrobię
![]()
Właśnie wiem. Mojej przyjaciółce tez pierwszy test wyszedl negatywny. Wiec upilysmy sie w weekendA ja wierzenasikasz to się przekonamy
chociaz czesto piszecie "sikańce-oszukańce" [emoji847]