Boże babcia mi to zrobiła powiedzialam ze wypiłam ale wylałam... A buraki kocham![emoji1376][emoji1376]
Apropo soczku, dziś piłam pierwszy raz sok z burakow kiszonych które sama ukisilam, i szczerze mówiąc myślałam że będzie gorzej [emoji28]
I naszedł u mnie 1dc, zaczynam kolejny cykl starań [emoji29]
reklama
wiola0904
Fanka BB :)
mi moj kiszony w ogole nie smakowal[emoji1376][emoji1376]
Apropo soczku, dziś piłam pierwszy raz sok z burakow kiszonych które sama ukisilam, i szczerze mówiąc myślałam że będzie gorzej [emoji28]
I naszedł u mnie 1dc, zaczynam kolejny cykl starań [emoji29]
locala
No wiesz co, jak mogłaś taki drogocenny napoj wylać [emoji23][emoji39] ja zamierzam pić codziennie [emoji123]
Boże babcia mi to zrobiła powiedzialam ze wypiłam ale wylałam... A buraki kocham! [emoji1787][emoji1787][emoji1785][emoji2961]
Ochyda bleee. Ale dzis blee nawet była jajecznica... Nie przełknę dzis chyba nic. Od razu nie dobrzeNo wiesz co, jak mogłaś taki drogocenny napoj wylać [emoji23][emoji39] ja zamierzam pić codziennie [emoji123]
locala
Jest Ci wybaczone bo jestem w błogosławionym stanie i wszystko ma prawo nie smakowac [emoji28]
Ochyda bleee. Ale dzis blee nawet była jajecznica... Nie przełknę dzis chyba nic. Od razu nie dobrze
wiola0904
kochana, spokojnieNa pewno bede panikowac...mam 2 dzieci. Wiadomo co sie bedzie dzialo w szpitalach kiedy to przyjdzie. Mam prawo.... i myslalam ze nie krytykujemy na tym forum. Chyba mam prawo do wyrazenia wlasnych opinii przemyslen i strachów...?
Kochana wierz mi probowalam na tym barszcz nawet gotowac. No nie przełknę...Jest Ci wybaczone bo jestem w błogosławionym stanie i wszystko ma prawo nie smakowac [emoji28]
Ja dziś wyprawka woda sok i banan może przełknę a jak nie to zwymiotuje na jakimś wykładzie
@wiola0904 pamiętam jak mówiłaś kiedyś o jakiś pastylkach na mdłości... Dobrze pamiętam?
kasiaa91
No właśnie a ja olej dodaje do wszystkiego: lniany, oliwa z oliwek, rzepakowy. W małych ilościach ale do wszystkiego - podobno witaminy z warzyw lepiej się wchłaniają (ile w tym prawdy? Nie wiem)
Kwasy DHA są w rybach i algach, zalecenia mówią konkretnie o DHA (wpływ na układ nerwowy dziecka) a nie po prostu kwasach omega.
Oleje roślinne i orzechy mają go zdecydowanie mniej i w zupełnie innym stosunku do omega 6.
reklama
wiola0904
tak. gumy pregna vomi. nie sa jakies wow bo efekt kilkugodzinny raczej sie nie utrzymuje ale bez nich nie dalabym rady przezyc tych kilka tygodni.@wiola0904 pamiętam jak mówiłaś kiedyś o jakiś pastylkach na mdłości... Dobrze pamiętam?