Mała Rybka
Fanka BB :)
Witaj
Witam mam na imię Ewa jestem w 5 tygodniu to moje 3 dziecko będzie [emoji846][emoji846]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam mam na imię Ewa jestem w 5 tygodniu to moje 3 dziecko będzie [emoji846][emoji846]
Dziewczyny mam częściowe wyniki badań i u mnie wynik
Toxoplasma gondii IgM
Przeciwciała w kl. IgM
Wynik:0,258 S/CO
Z tego 08.-1.0 jest niejedonoznaczne
Pozyzej 1 jest reaktywny
Czyli u mnie tez dupa czekam na IgG
Tylko spokój może Nas uratować [emoji3]Pewnie masz racje ja juz nie ogarniam baba dając mi te wyniki patrzala na mnie jak na wyrok śmierci wiec ja juz chyba nie ogarniam
Pewnie masz racje ja juz nie ogarniam baba dając mi te wyniki patrzala na mnie jak na wyrok śmierci wiec ja juz chyba nie ogarniam
Mam taki wynik jak Ty i jestem już po konsultacjach, wszystko Ok [emoji846] Każda z nas się denerwuje, tylko spokoj nas uratuje! Musimy to zrobic dla swoich maleństw [emoji846]
U mnie skład taki sam tylko z innym wiekiem Adrian 2007, Filip 2009,aniolek 2019(*) ostatnia miesiączka 21/01 cykle 27-28 dniOstani okres 23.01 cykle 30dniowe.
Mam syna Bartosza z sierpnia 2013, aniołka z sierpnia 2017 (*), Macieja z sierpnia 2018...
Cieszę się ogromnie, że nam się udało. Marzyłam o takiej rodzince. I mam nadzieję, że będzie chłopak [emoji65] [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Ten wynik oznacza,że nie jesteś zarażona toxoplazmozą. Nie mniej jednak niski wynik przeciwciał, świadczy o tym ,że przy możliwym kontakcie z patogenem jest bardzo prawdopodobne zakażeniem nim. Jeśli masz dobrego lekarza ginekologa,to w takim przypadku będzie on kierował Cię raz w miesiącu na powtórzenie tego badania,aby w razie zarażenia się w ciąży moc włączyć leczenie.Dziewczyny mam częściowe wyniki badań i u mnie wynik
Toxoplasma gondii IgM
Przeciwciała w kl. IgM
Wynik:0,258 S/CO
Z tego 08.-1.0 jest niejedonoznaczne
Pozyzej 1 jest reaktywny
Czyli u mnie tez dupa czekam na IgG
Witam, ja ma 2 synów i jedno poronienie mam nadzieję że tym razem będzie dobrze.Witaj
Ten wynik oznacza,że nie jesteś zarażona toxoplazmozą. Nie mniej jednak niski wynik przeciwciał, świadczy o tym ,że przy możliwym kontakcie z patogenem jest bardzo prawdopodobne zakażeniem nim. Jeśli masz dobrego lekarza ginekologa,to w takim przypadku będzie on kierował Cię raz w miesiącu na powtórzenie tego badania,aby w razie zarażenia się w ciąży moc włączyć leczenie.