Ja tez uwielbiam! Ja sobie robię mleko roślinne z kurkuma i startym imbirem i cynamonem i pieprzem cayenne - tez mniamJa uwielbiam imbir zawsze kupuje korzen i tre na tartce do melisy dzien w dzien![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez uwielbiam! Ja sobie robię mleko roślinne z kurkuma i startym imbirem i cynamonem i pieprzem cayenne - tez mniamJa uwielbiam imbir zawsze kupuje korzen i tre na tartce do melisy dzien w dzien![]()
Tak negatywnyI co zrbilas test?
Mam wyniki
6dpt było -23
Dzis 8dpt - beta 102[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gratuluje mamusiuMam wyniki
6dpt było -23
Dzis 8dpt - beta 102❤❤❤
Ja uwielbiam imbir zawsze kupuje korzen i tre na tartce do melisy dzien w dzien![]()
Niestety wynik testu negatywnyDzień dobry dziewczynki ❤ co tam dzisiaj slychac?
@Czarna1985 jak sytuacja? Wczoraj czytałam, ze jestes w oczekiwaniu![]()
Niedawno wrocilam z pracy. Musialam wszystko ogarnąć przed wolnym. Zrobilam test negatywny, ale chyba z porannego moczu powinnam. Kupilam dwa wiec zrobie jutro rano dla pewności@Czarna1985 co tam? Robiłaś test czy coś przegapiłam?
A kochana ty skad jestes dokladnie?To może nas odwiedzisz jak już masz niedaleko?
Przepraszam was kochane. Dopiero weszlam do domu. Musialam duzo ogarnac w pracy przed wolnymKiedy wyniki? Bo moj zbok caly czas mi przygaduje o podpieciu pen drive wiec chciala bym juz zaczac zyc REALNIE a nie tylko wirtualnie![]()
![]()
@Czarna1985 co z toba ?
Gratulacje kochanaMam wyniki
6dpt było -23
Dzis 8dpt - beta 102❤❤❤