Ruda08
Fanka BB :)
Ooooooo pistacje to też bym wciągnęłaHej dziewczyny - zaczęłam weekendzik - pożarłam magnum w białej czekoladzie a teraz rozkoszuje się pistacjami
Zobacz załącznik 1086111

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooooo pistacje to też bym wciągnęłaHej dziewczyny - zaczęłam weekendzik - pożarłam magnum w białej czekoladzie a teraz rozkoszuje się pistacjami
Zobacz załącznik 1086111
Nie za dobrze CiHej dziewczyny - zaczęłam weekendzik - pożarłam magnum w białej czekoladzie a teraz rozkoszuje się pistacjami
Zobacz załącznik 1086111
Nie za dobrze CiJedz, jedz smiało pisatacje sa zdrowe
![]()
Widziałam urywek. Masakra... Sam fakt, że jeszcze nie przełączyłaś pokazuje że jestes mega wytrwala...A ja właśnie oglądam Hotel Paradise [emoji51][emoji51][emoji51]. Napiszę tylko: Jprdl[emoji50]
Powiem ci, że jestem tak samo zniesmaczona jak zainteresowana [emoji23]Widziałam urywek. Masakra... Sam fakt, że jeszcze nie przełączyłaś pokazuje że jestes mega wytrwala...
Kochana życzę Ci przede wszystkim żeby się udało!Dziekuje Wam baaaaaaardzo dziewczynki@Netiaskitchen @bazylia128
Niecierpie urodzin już od dawna, nie wiem chyba wynika to z faktu iż nie mam wpływu na przemijanie, to chyba mój jakiś demon który się cały rok ukrywa we mnie i im bliżej urodzin tym bardziej daje o sobie znać
Planowalam szampana na plaży a tu ch.....angielska pogoda dziś, zrobię piknik w domuW sumie szampana też nie lubię
![]()
A ja się zlitowalam nad mezem i oglądamy Włoską Robotę z Jasonem StathanemWidziałam urywek. Masakra... Sam fakt, że jeszcze nie przełączyłaś pokazuje że jestes mega wytrwala...
O. Włączę. DziękiJak nie macie co dziś oglądać (z kategorii prosta rozrywka dla mas) to zaczyna się nowa edycja ślubu od pierwszego wejrzenia na tvn7 o 21.00.Ja się przymierzam bo poprzednia edycja mnie konkretnie wciągnęła [emoji3526]