reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jak spaghetti to zaraz u ciebie mój mężu będzie, on to kocha [emoji7]. Ja tortillę z majonezem jem, bo z czosnkiem mąż ma problemy (dwa dni od niego jebie) i nie używam dla własnego bezpieczeństwa [emoji12]
Wrzucę ci przepis na majonez domowy, zajebiście prosty i dobry. Majonez drogi a tu za kilka złotych wyjdzie i bez chemii, blendujesz kilka sekund i gotowe
😂😂😂😂😂😂😂😂 ja juz nic nie napisze 😂😂😂😂😂😂😂

reklama
Nie siedza i patrza jak ja sie pluchtam w wodzie. Powaznie ile bym nie siedziala tak dlugo beda one siedziec ;) Ja w tygodniu najczesciej na szybciora prysznic a kiedy tylko moge to wanna. Zawsze po transferach mi wanny brakuje bo wtedy tylko szybciutki prysznic ;)
Ja je na metrowych krzesłach usadzilaś to się biedne boją zeskoczyć, i tak będą siedzieć bidulki [emoji12]

Ale olej roślinny !! A roślinki są zdrowe i dietetyczne. Jak frytki z ziemniaków które przecież jest warzywem !!
Jakbym mojego meza slyszala [emoji16]
Ulubiona salatka - frytki z ketchupem (przeciez warzywa ziemniaki i pomidory), a swinia wg niego powinna byc krolem zwierzat, bo najbardziej kocha wieprzowine [emoji2358][emoji23]

Cześć dziewczyny , niema szans bym was nadrobiła . Przez jedna z was która poleciła Telefonistki [emoji23][emoji23][emoji23] zniknęłam z forum bo tak mnie pochłonęły 5 sezonów na raz [emoji23] a teraz jestem ciekawa czy będzie 6 sezon . Przyznać się która to była ? Albo lepiej Bazylia przypomnij mi [emoji23]
To byla @sandra777.12 a ty wpadaj czesciej ;)

reklama
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]naprawde przestan ty chyba na cos chorujesz przysiegam zaraz sie w wannie zejszczam[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
[emoji23][emoji23][emoji23]. Na to co ty choruję, tylko że tego się już nie leczy [emoji23]
Kuźwa, siedzę i się śmieję i aż poczułam jak mi się zmarszczki pod oczami powiększyły [emoji50][emoji50][emoji50]

Do góry