reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja tych z Googlebox tez nie mogę zdzierzyc, szczególnie tego łysego[emoji2368][emoji85]
Wieczne z życia niezadowolony i wszystko krytykuje. Chyba ze mną jeat cos nie tak, nie wiem czy oni przed tv sie tak zachowują ale nie wytrzymalabym obok za dlugo [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
A ja się właśnie z nich śmieję [emoji23]. Łysy to taki typowy hejter [emoji23]. Rozśmiesza mnie [emoji23]

reklama
A ja się właśnie z nich śmieję [emoji23]. Łysy to taki typowy hejter [emoji23]. Rozśmiesza mnie [emoji23]
Każdy ma swoich ulubieńców;)
Kefir lubi Dagmarke, jak pańcia [emoji23]
20200301_191244.jpeg

Mój mąż się na mnie drze że mam to wyłączyć jak oni się pojawiają w telewizorze [emoji23]. Tak szczerze, to ja też z nich nie mogę [emoji849]. Jeśli chodzi o gejusów to lubię bardzo tych z Googlebox - oni są tam normalni
Mój się na mnie drze jak ja w ogóle to włączam 🤣ale czesem sam siada i dopytuje kto, kim tam jest itp😅
A ja tam to lubię, taki odmóżdżacz dla mnie

Ja tych z Googlebox tez nie mogę zdzierzyc, szczególnie tego łysego[emoji2368][emoji85]
Wieczne z życia niezadowolony i wszystko krytykuje. Chyba ze mną jeat cos nie tak, nie wiem czy oni przed tv sie tak zachowują ale nie wytrzymalabym obok za dlugo [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
To jako ciekawostk powiem, ze wychowawca mojego dziecka w zlobku jest gej, z reszta jego chlopak tez pracuje w tym zlibku w grupie maluszkow. Moja corka kocha ich bezwarunkowo i bardzo sie ciesze, ze na nich trafilismy [emoji4]

To jako ciekawostk powiem, ze wychowawca mojego dziecka w zlobku jest gej, z reszta jego chlopak tez pracuje w tym zlibku w grupie maluszkow. Moja corka kocha ich bezwarunkowo i bardzo sie ciesze, ze na nich trafilismy [emoji4]
Ja tez znam kilku gejów i lesbijke i bardzo ich lubię.
Potrafią się zachowywać "normalnie".. Ci z tv są "wyjatkowi"... I strasznie swoim zachowaniem tracą w moich oczach. Wiem, ze każdy ma inny gust i nie wszystkim się każdy musi podobać.

Ja mam takie huśtawki w ogole przez ten progesteron ze szok. Od wczoraj sie żremy z M. Okropnie 🤦🏻 przez te hormony juz sama nie wiem kto ma rację a komu odjebało 😭 najgorsze ze sie nie powinnam stresować a jestem tak napięta że wystarczy mnie dotknąć i wybucham. Mxm nadzieję ze to kropkowi nie zaszkodzi.. Ciągle mi tam cos bulgocze w macicy. W kaftan i do psychiatryka 😂
Wyluzuj i myśl tylko pozytywnie!😘
Będzie dobrze 😊
Ja miałam wszystkie objawy okresowe 🙈
I okresu brak 😁
A bulgotki miewam codziennie więc to dobry znak 😋

A moge
@bazylia128 pokazuj co tam Ci pięknego teściowa kupiła [emoji1622][emoji1622][emoji1622]
jutro porobic zdjecia ;) Dostalam swieczki w ksztalcie jajeczech, duzo chrobotka, jakies zające, nie ma kuri ikaczek bo wszyscy wiedza ze tego nie lubie ;) sa nawet biedronki przyklejane to bede chyba na oknie, taka fajna wloczke, kilka rodzaji piórek 😍, lubie tez tasmi takie klejace z wzorkami to tez dostalam, takie fajne naczynie w ksztalcie jajka i takie tam pierdoly. Jutro wam powysylam. Ona ma dusze iz mysl atystyczny caly czas robi albo stroiki albo decupage i tak nam kupuje mi i tej drugiej ;) synowej:) probujac nas zarazic. No a ja to jak juz cos zrobie to do niczego podobne :o:D:angry:

reklama
😀A ja mam trzech super znajomych gejów. Jeden z nich ma dziecko☺️Czasami mam wrażenie, że na nich mogłabym liczyć o każdej porze. Zajebiści goście!!! Dlatego tak mnie wkurza ta atmosfera wrogości w PL wokół innych orientacji... Zwykle Ci wrogo nastawieni albo nie znają zadnej osoby LGBT, albo nawet nie wiedzą że znają...

Do góry