reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No mnie niestety też te leki i stres strasznie ryja beret[emoji39]
Ja mam takie huśtawki w ogole przez ten progesteron ze szok. Od wczoraj sie żremy z M. Okropnie [emoji1750] przez te hormony juz sama nie wiem kto ma rację a komu odjebało [emoji24] najgorsze ze sie nie powinnam stresować a jestem tak napięta że wystarczy mnie dotknąć i wybucham. Mxm nadzieję ze to kropkowi nie zaszkodzi.. Ciągle mi tam cos bulgocze w macicy. W kaftan i do psychiatryka [emoji23]

reklama
To jeszcze nie homofobia. Mnie na rowni obrzydza lizaca sie publicznie para homo co hetero. I nie mowie tu o dawaniu sobie buziaka czy chodzeniu w objeciach, tylko o oblesnym lizaniu. A co kto robi w domu i w lozku to jest mi mega totalnie obojetne.
Ale fakt, najlepsze dyskoteki w Barcelonie to te gejowskie i takie ciacha jakie tam maja i to w dodatku polnagie to maskra, szkoda ze sie marnuja majac inna orientacje, ale co zrobic [emoji38][emoji23][emoji1787]
a mnie to Totto Lotto zupelnie ;) Kiedys jak bylismy w lazienkach warszawskich wyslalam Łukasza zey stala w kolejce za goframi ja usiadlam na lawce i widzialam jak sobie szli ale kurna jeden z nich byl tak przystojny, pieknie ubrany usiedli obok mnie i polecieli w lizocha 😍 Ja probowalam pokazac ze nic mnie to nie obeszlo ale od razu pobieglam do Łukasza mu opowiedziec ;) Swoja droga to mi sie przypomnialo z ja wogole ssie z Łukasem juz nie lizochuje 😍 NAwet nie wiem koedy przestalismy ;) Kiedys to chodzilam z czerwonym ustami bo potrafilismy godzinami ;) A teraz tylko podczas seksu wyciagnie tego jezora :biggrin2:

To jeszcze nie homofobia. Mnie na rowni obrzydza lizaca sie publicznie para homo co hetero. I nie mowie tu o dawaniu sobie buziaka czy chodzeniu w objeciach, tylko o oblesnym lizaniu. A co kto robi w domu i w lozku to jest mi mega totalnie obojetne.
Ale fakt, najlepsze dyskoteki w Barcelonie to te gejowskie i takie ciacha jakie tam maja i to w dodatku polnagie to maskra, szkoda ze sie marnuja majac inna orientacje, ale co zrobic [emoji38][emoji23][emoji1787]
[emoji23][emoji23][emoji1787] na jestem właśnie takiego samego zdania;) krzywdy mi nie robią, są tacy bo tak ich natura stworzyła ale nie lubię patrzeć na publiczne "obmacywanie". I trochę mnie jeszcze razi styl ubioru niektórych, ale to tez kwestia gustu.. tylko jak czasami patrzę na tych chlopaczkow w rurkach i różowych kurtkach do pępka to z chęcią bym ich do wojska wyslala [emoji85] oczywiscie nie wrzucam wszystkich do jednego worka..Ale..

No moja mama to oglada 😍 i ciagle mi to opowiada jak jedziemy np do kliniki ze jakis tam ktos schudl 130 kg :o Moja mama lubie ze mna jezdzic do kliniki bo zawsze pozniej jezdzimy po ciuchach. Przeciez w Rzgowie jest najwieksze zaglebie hurtowni odziezowej PTAK ;) Poza tym ja tez lubie z nia jezdzic bo przynajmniej spedzamy ze soba duzo czasu a w tygodniu ciezko mi do nich podskoczyc codziennie ;) chodze co trzeci dzien ;) Wogole moja mama jest moja najlpsza przyjaciolka jak sie nie widzimy ze trzy dni to zwyczajnie tesknie ;)
Czyżbyś chodziła do Gamety? Któraś z Was mi polecala ta klinikę we wrześniu ale nie pamiętam która. Narazie jestem zadowolona.

Nooooo, też bym chciała zobaczyć ich miny [emoji23][emoji23][emoji23]. Przykro pisać , ale mój mąż to właśnie taki homofob [emoji853]. Może kiedyś mu się odmieni
Odmieniłoby się może jakby się dowiedzial ze ktoś kogo naprawdę lubi i ceni jest innej orientacji. Moj M tez nie jest ideałem tolerancji w tym zakresie, ale fobem na szczęście nie jest. Pewnie własnie dlatego, ze znamy takie super osoby☺️

Moja droga Weronisiu ❤ Mysle ze w takiej sytuacji mamie napewno ciezko i powinnas sie troszke przelamac ;) Przeciez Ciebie nie mozna NIE KOCHAC ❤ Poza tym ty i twoj maz to tez rodzina. Bedziecie ja sobie teraz powiekszac i jak urodzisz dzidziusia to poczujesz to co czuje twoja mama do ciebie ;) Tylko nie mow ze sie polocilscie o polityke ;) Ja ogladam telefonistki i jednak @sandra777.12 powoli sie wciagam ;)
Coś w tym jest. Ja mam dużo lepszy kontakt szczególnie z mamą od kiedy jest młody ❤️Może i u Was to się jeszcze pozmienia na lepsze ✊✊✊

reklama
Taaak ja Gameta rzgow ;) Ty tez? U kogo jestes? Opowiadaj i ja te ci moge duzo opowiedziec ;)
U najmłodszego z wielkiej Trójcy. Pierwsza wizyta była koszmarna. Nie wiem czy miał zły dzień czy co ale jak mu powiedziałam że chce się tu przenieść z innej kliniki to mnie tak wypytal o wszystko że szczegółami których już nie pamiętałam. Pytanie za pytaniem. 6 razy pytał o to samo. Był znudzony podpieral twarz na lokciu żeby mu nie opadła. Masakra. Po wyjściu mój m stwierdził że koleś mnie zmiazdzyl psychicznie. Nie czułam się komfortowo. Miałam zmieniać lekarza ale dałam mu 2 szansę i na kolejną wizytę przyjechałam sama. Było o niebo lepiej. Nie wiem czy się chciał wtedy popisac czy co, albo może miał zły dzień. Później robił mi histeroskopie i owszem jest trochę zakręcony ale go polubiłam 😊

Do góry