Linaaa
Fanka BB :)
Moja teczka jest narazie chudziutka i wcale nie chce jej zapelniac. W kwietniu będę robić in vitro na krótkim protokole a przynajmniej mam taką nadzieję. Już się zapisałam na wizytę 21.03. Oby nie zrobił tej profesury za szybko bo wizyty będą droższeTak ja tez zawsze udaje i odpowiadam po raz kolejnyJak raz zareagowalam i mu powiedzialamze przeciez juz o tym rozzmawialismy to mi przybil piatke i smialismy sie jak dzieci

Dobry specjalista. Doprowadzil mnie do ciazy alenajprawdopodobniej zarodek byl wadliwy. Teraz robi proesure i przyjmuje tylko trzy razy w tygodniu. Wlasnie mialam pisac ze jakos zle na mnie podzialal widok mojej TEKI
Malo sie w niej juz miesci
Na poczatku zawsze mylil moje imie i miejsce zamieszkania a teraz wychodzi po mnie na poczekalnie i wola po imnieniu : Monika chodz
Mysle ze dobry z niego czlowiek. Ja jak bede miala punkcje to mi zrobi plukanie jajeczek a przy okazji ma zobaczyc endo i wszystko w cenie wiec chyba mam u niego specjalne wzgledy. Prace dyplomowa pisal na temat widoku USG i tego cośa w stanie zobaczyc, duzo z nim na ten temaat rozmawalam. Czesto mi proponowal darmowa wizyte u psychologa ale niegdy nie poszlam

tak naklejki z imionami to też był dla mnie hit
 tak naklejki z imionami to też był dla mnie hit 

ale poza tym ok, jutro już wracam do pracy
 ale poza tym ok, jutro już wracam do pracy
		 ja idę dopiero w środę. Boję sie brać dziś ten dostinex. Miałam po południu ciśnienie 98 na 68
 ja idę dopiero w środę. Boję sie brać dziś ten dostinex. Miałam po południu ciśnienie 98 na 68  myślałam, że się wywróce. Ale zaczęłam jeść
 myślałam, że się wywróce. Ale zaczęłam jeść 

ja właśnie powolutku sie szykuje do kliniki na histero. Troszkę się denerwuje  jak to bedzie
ja właśnie powolutku sie szykuje do kliniki na histero. Troszkę się denerwuje  jak to bedzie  wczoraj sie troszke odstresowalam bo poszlismy na obiadek ze znajoma ktora poznalam w klinice . Mialysmy puncje razem i tak zaczelysmy sobie gadac.  Bylo na prawde super. Chlopaki sobie delikatnie popili a my przy soczkach(ona w ciazy) dobrze mi to zrobilo bo nie mialam czasu żeby myslec o dzisiejszym dniu
 wczoraj sie troszke odstresowalam bo poszlismy na obiadek ze znajoma ktora poznalam w klinice . Mialysmy puncje razem i tak zaczelysmy sobie gadac.  Bylo na prawde super. Chlopaki sobie delikatnie popili a my przy soczkach(ona w ciazy) dobrze mi to zrobilo bo nie mialam czasu żeby myslec o dzisiejszym dniu 

tyle tego było, że szok
 tyle tego było, że szok 
 ale daje radę bez leków póki co
 ale daje radę bez leków póki co  krew oddana, teraz będę czekać cały dzień na wyniki. Spać  ie mogłam przez to
 krew oddana, teraz będę czekać cały dzień na wyniki. Spać  ie mogłam przez to