reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki, już przestańcie bo mi odbije ;-):-D
I ja gratuluje Aniu slicznej modelki.:-) Macius tez nikomu nie odda Grzesia. Ale nie zajmuje sie nim tak, jak Twoja Majeczka. Choc nie powiem czasem mnie rozczuli jak go przytuli, pocaluje i powie mu, ze go kocha.

Sikoreczka karteczki super. Masz talent.:tak: A Magdusia niezle radzi sobie z bratem.:-D Ale tak juz chyba maja te drugie dzieci -musza sobie jakos radzic w "stadzie".:-D
Tak to prawda serce aż mięknie jak taka mała istotka tak miłość wyraża i okazuje :tak:.
Maja to mi jeszcze wczoraj oznajmiła że jak dorośnie to będzie miała męża jak ja, na pytanie kto nim będzie odpowiedziała bez zastanowienia "tata Maliusz" :-D
Zaczyna się jedyny mężczyzna w życiu córki - tata :tak::-D

sikoreczka wow zdolniacha z Ciebie ale dziadki się ucieszą :tak:

reklama
Ania138 nie trzeba znac tam jezyka.Jest tam PRZEGLADAJ i kliknij w to i wybierz zdjecie ktore chcesz pokazac i kliknij OTWORZ a potem UPLOAD i czekaj az sie zdjecie pokaze.Pod zdjeciem beda kody.pobierz ten srodkowy i wklej w posta :) Lub kliknij prawym przyciskiem myszi i bedzie kopiuj adres obrazka i wklej go w poscie tam gdzie jest ten zolty obrazek i tam wklej to co skopiowalas .

Ania gratulacje dla Mai:tak:
Sikoreczka piękna kartka dla dziadków:tak:

A wiecie że mój Kuba już śpi 2 godz:szok: i wcale nie ma zamiaru wstawać:baffled:

Witam dziewczynki:-)
SIKORECZKA- ale super kartki ja to chyba jeszcze długo takich nie zrobię:wściekła/y:
KATRINN- no co ty twój Grześ ma 5 miesięcy i tylko raz śpi w ciągu dnia? nieżle moja jak miała tyle co on to 3 dzemki ucinała a teraz 2.:tak::tak: no ale zato w nocy daje popalić a Grześ grzeczniutki:-).
Ide poczytać co tam od wczoraj naklikałyście:-p

Witam dziewczynki:-)
SIKORECZKA- ale super kartki ja to chyba jeszcze długo takich nie zrobię:wściekła/y:
KATRINN- no co ty twój Grześ ma 5 miesięcy i tylko raz śpi w ciągu dnia? nieżle moja jak miała tyle co on to 3 dzemki ucinała a teraz 2.:tak::tak: no ale zato w nocy daje popalić a Grześ grzeczniutki:-).
Ide poczytać co tam od wczoraj naklikałyście:-p
mamajuli Grześ przeważnie w ciągu dnia śpi 2 razy po 2 godz.Chociaż zdarzają mu sie bardzo krótkie drzemki:tak:A w nocy....oj bywa róznie:-(Dzis obudził się przed 1 i nie miał zamiaru wcale spać:wściekła/y:Zasnąl dopiero po 2 a ja wykończona już byłam:-(

Alez piekna Majeczka, ten jej usmiech.....

karteczki bardzo ladne i zazdroszcze talentu.....:sorry2:

Ja juz po pracy dzisiaj troszke pojezdzilam zalatwilam co mialm zalatwic i zglowy..

tearz ide na kawke i pare serilaow obejrzec ;-)Stary przyjdzie to znowu bedzie gadal ze glupne przez te seriale :-D;-) ale co tam niech sobie gada:-p tyle ma....:cool2::-p

Kuba jednak wstał. Teraz siedzi mi na kolanach i patrzy co robię:-D. Ja już uciekam zaraz Natalka wróci z choinki i mi będzie wrażenia opowiadać:tak:. Do jutra i spokojnego wiczorku i nocki:-)

Acha a ja myślałam że dziś wyjątkowo usnął drugi raz;-)Moja już nie śpi i wisi mi na kolanach i wcina banana a w nocy to dziś wstawałam do niej 4 razy:wściekła/y: ale widze że nie jestem sama:tak: ty KATRINM też wstajesz- oj my biedne.:sorry2:

reklama
AGATKA BB- mój też twierdzi że od seriali to głupieje a sam zemną ogląda:-D i mówi że BB jest nawet gorsze od tych seriali:no: i że ja to tylko na bb siedze - cwany nie bo on to tylko WWW.MECZYKI PL.:wściekła/y:

Do góry