Sporo tu dziewczyn z plamieniem lub krwawieniem na początkach ciąży.No wlasnie. Mi odstawil i acard i heparynę. Dziś pierwszy dzień bez zadnych plamien. Oby tak dalej i oby było dobrze.
reklama

No i się kuźwa zakochałam [emoji8][emoji8][emoji8]. Pasujesz zajebiście do tego Paryża, jeszcze beret na głowę i prawdziwa paryżanka [emoji3590]Tez Was uwielbiam [emoji3590]
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie [emoji23] [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
[emoji85] Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą [emoji83], ale one chyba nie znają się na internatach [emoji1]
bazylia128
Fanka BB :)
hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholemTez Was uwielbiam ❤
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie
Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą
, ale one chyba nie znają się na internatach

Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona
 Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona Za pierwszym, pierwsze usg dopiero za dwa tygodnie ale jak narazie beta pięknie rośnie więc jestem dobrej myśliGratulacje A za którym razem Ci się udało ?

Netiaskitchen
To samo pomyślałam co FredkaTez Was uwielbiam ❤
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie
Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą
, ale one chyba nie znają się na internatach

Że pasujesz idealnie do mojego wyobrażenia Paryżanki
Że pasujesz idealnie do mojego wyobrażenia Paryżanki 

[emoji23][emoji23][emoji23]. Ty to jesteś niemozliwa, z alkoholem [emoji23][emoji23][emoji23]hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem [emoji23] [emoji23] [emoji23] Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobionaA ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam [emoji173][emoji173][emoji173]
Jak sobie wyobrazalaś??? Najebaną i leżącą na chodniku?hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem [emoji23] [emoji23] [emoji23] Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobionaA ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam [emoji173][emoji173][emoji173]
[emoji23][emoji23][emoji23]
A tu taka laseczka nam się pokazała [emoji173]️
bazylia128
No ja mu jakos ufam i raczej dobrze mu to wychodzi wiec sie nie czepiam do tych wszystkich rachunkow, oplatTy to masz super @bazylia128 ze swoim Łukaszem ale ja to bym nie wytrzymała jak by moj M miał coś ogarniać...bo ja wszystko lubię mieć pod kontrola

ostatnio sie dowiedzialam ze cos sie za smieci palci
 ostatnio sie dowiedzialam ze cos sie za smieci palci 
 Ja bardziej in vitro ogarniam
 Ja bardziej in vitro ogarniam 

reklama

Stronka kto ma lekKuzwa A u nas nie ma prolutexu i jak babka sprawdzała w aptece to jej pokazuje,że najbliżej w Katowicach...
Jp.. dziewczyny, nie wiem co robić. Macie może jakaś stronę na której się sprawdza gdzie dostanę lek? Bo coś mi sie wierzyć nie chce...

Podziel się: