Nie biorę Cię za wariatkęMam nadzieję że nie wezmiecie mnie za wariatke i nie postradalam zmysłów, ale czuję się jak w ciąży! [emoji85][emoji85][emoji85] Po prostu czuję że to TO!
Test dopiero w niedziele, wyjdę z siebie do tego czasu [emoji24]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie biorę Cię za wariatkęMam nadzieję że nie wezmiecie mnie za wariatke i nie postradalam zmysłów, ale czuję się jak w ciąży! [emoji85][emoji85][emoji85] Po prostu czuję że to TO!
Test dopiero w niedziele, wyjdę z siebie do tego czasu [emoji24]
Jeszcze na początku moich starań też kupiłam sobie cały pakiet testów owu z allegro, ale nigdy mi nie wychodziły więc już więcej nie kupowałam [emoji1745]Dziewczyny, przeprowadziłam eksperyment. Zrobiłam w tym samym momencie test owulacyjny tanioszek z Allegro i droższy z Rossmana. 11 dzień cyklu. Na tanioszku nic, biało, a na rossmanowym widoczna cienka kreseczka. Chyba więcej tych tanich nie kupię [emoji85][emoji86]
Ja witam się dziś w 1 dc. Tez czuje się h...owo :/
O i ja razem z wami! Zrobimy sobie live z porodówki a co! [emoji23]Zaczynamy razem. Rodzimy na początku grudnia 2020 głowa do góry [emoji6]
Trudno mi powiedzieć czego to dowodzi, chociaż jakieś tam swoje przemyślenia mamAle to nic nie zmienia. I niczego nie dowodzi. Ten tańszy może pokazać mimo Wszytsko owulacje tak samo jak ten droższy.
Widzę jakiś cieńDziewczyny, widać coś? Czy tylko mi się wydaje? Test robiony dzisiaj po 15,jutro rano powtórzę Zobacz załącznik 1087728
Kochana nie dołuj się! Ty jesteś taka silna babeczka!!! To ok dzisiaj Ci pozwolimy od nad odpocząć, ale jutro wracaj!!!!A u mnie 1 dc.. Idę się dołować w samotności, jutro wrócę i walczę dalej!
Teraz i kolejne dwa dniWygląda na to że letrozol zadziałał.
Tylko powiedzcie kiedy najlepiej się przytulać? Zobacz załącznik 1087869
Może za późno zaczynałaś robić albo za wcześnie kończyłaś? Ja zaczęłam robić od razu po @ i robiłam aż sie nie pojawiły dwie krechy, a jakby się nie pojawiły to robiłabym do kolejnej @. Tak zresztą zalecał tez lekarz. Te orientacyjne terminu podane w internecie są orientacyjne. U mnie owulacja przyszła w 23 dc.Jeszcze na początku moich starań też kupiłam sobie cały pakiet testów owu z allegro, ale nigdy mi nie wychodziły więc już więcej nie kupowałam [emoji1745]