ola32
Fanka BB :)
Beta, przykro mi bardzo... Rozumiem to doskonalePo teście... Negatyw![]()
![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta, przykro mi bardzo... Rozumiem to doskonalePo teście... Negatyw![]()
![]()
![]()
Kochana wszystkie przechodzimy taki dzień. Czasem trzeba dac upust emocjom... wyrycz to wykrzycz A potem otrzyj łzy i działamy dalej...
Beta, przykro mi bardzo... Rozumiem to doskonaleChyba porażka po pierwszej IUI jest najbardziej dotkliwa, bo człowiek ma nadzieję, że skoro próbuje "czegoś nowego" to pewnie się uda... Pamiętaj, że lekarze zalecają minimum trzy i że mamy tu dwie ciąże właśnie po trzeciej! Mnie te historie bardzo podnoszą na duchu...
Po teście... Negatyw [emoji24][emoji24][emoji24]
Tez mialam rozterki ale wygrala chec macierzynstwa... 4 lata to dluuugo
im wiecej o ivf wiesz tym jest „latwiej”
Powiem Ci tak - w Twoim organizmie moze dochodzic co miesiac do tego samego co w ivf - moze dochodzic do zaplodnienia, rozwijac sie zarodek do 5 doby, ale potem moze byc problem z implantacja i ciazy brak. Skad wiesz? Nke zagladasz wiec nie wiesz
Tego sie nie dowiesz))
Moge sie tez dolaczyc do spaceru)) albo do kawy!
Tym bardziej gratuluje trudnej decyzji
Artemida90 z iui poszla na ivf i za pierwszym razem ciaza... takze kciuki[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Chetnie bym z Wami pospacerowala ale km robia swoje ale wam zyczw byscie sie spotkaly i wspolnie sie powspieralyZapraszamy serdecznie do kącika spacerków i kawki[emoji847]
Dziewczyny czy kyoras z Was miala krwawienie bezposrednio po inseminacji.Dzisuaj mialsm 2.Przy pierws-e nuc mnie nie bolslo.A dxisisj w trakcie jyz mnue bolalo-lekarz korzystal z kleszczyka.Ledwo dojechalam do domu a w domu okazalo aie ze mam krwawienie.Jestwm spanikowana
Moxna powiedziec ze krwawienie.Jak sikalam to tak jakbym okres dostala.Ja po 2 i 3 iui miałam plamienie ale lekarz mnie o tym uprzedził bo za 2 razem mnie lekko drapnol a za 3 miał problem z wprowadzeniem wziernika. A u ciebie to plamienie czy krwawienie?
Moxna powiedziec ze krwawienie.Jak sikalam to tak jakbym okres dostala.