Oczywiście że tak. Ja jestem za zachowaniem zdrowego rozsądku. Do torebki żel antybakteryjny i częściej ręce dezynfekować. Nie wariujmy. Bo zaraz zamnkniemy sie w domach . Ostatnio czytałam, że jakiś faceta zamkął żonę w łazience bo myślał że ma koronawirusa a ona poprostu słabo się czuła. Weźcie dziewczyny jak nie będę się dłużej odzywać tzn poszłam do kibla bez telefonu i stary mnie przetrzymujeTylko nie zapomnij ze mydlo w plynieAbsolutnie nie w kostce
![]()
![]()
Pomysl gdyby naprawde bylo tak zle to Pasniczek napewno by podjal jakies czynnosci, nie wiem na przyklad zaprzestalby na jakis czas paktyki zeby nie narazac pacjentek...
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Wiesz ze ja ostanio caly czas panikuje ile bedzie zarodkow bo ostatnio cos te stymulacje zle wychodza ;( Staram sie jakos wyciszyc ale sie chol...rcia nie daBazylka a ja jakoś czuję że u Ciebie dobrze wyjdzie. Bardzo wierzę w to że dobrym ludziom przytrafiają się dobre rzeczy
Tasza
Wyczekaj, co ma być to będzie. Najwyżej banię utopisz w poniedziałkowy wieczór.Wiem ze mnie chcecie pocieszyć ale po prostu trzeba przyznać ze to nie wróży dobrze... A najgorsze jest ze i tak sie nachlac nie mogę dzisiaj i muszę czekac na wynik do poniedziałku... Powiem Wam że naprawdę ze mnie też jest żałosny przypadek... ;( przed chwilą się łudziłam jeszcze ze w sumie to mój 6,5 dpt bo transfer był po południu... Jak sie bania broni przed porażką. Szok.
Netiaskitchen
Dokładnie. Nie wiem jak u Was poza PL, ale w Polsce faktycznie taka jakaś się zrobiła panika, że dramat... Moj M też z tych panikujących, w sensie ze dużo gada, ale nic nie robi. To mu mówię, jak tak się o nas boisz to chociaż coś kup na ten caly zapas... Bo przecież gada o tych zapasach... Chyba już trochę się teraz wstrzymuje z gadaniem, bardzo przeżywał pierwszy przypadek w ZG, a dzisiaj przegapił te kolejne, i ja mu spokojnie powiedziałam ze juz jest ich wiecej i nie tylko na zachodzie PL, bo Ostróda jest na Mazurach, to miał niewyraźną minę.Dokladnie. Duzo wiecej ludzi choruje, a nawet umiera przez powiklania po grypie.
Roznoca jest taka, ze grype znamy od ñat, a to cos nowego. Dla mnie cala ta panika jest irracjonalna...
Tasza
Acha, no jal tak to ok[emoji3]Nie no, ja mam wyniki badan, zlapalam pasozyta, antybiotyk juz go wyeliminowal i zaczynam wracac do swiata zywych![]()
bazylia128
Oczywiście że tak. Ja jestem za zachowaniem zdrowego rozsądku. Do torebki żel antybakteryjny i częściej ręce dezynfekować. Nie wariujmy. Bo zaraz zamnkniemy sie w domach . Ostatnio czytałam, że jakiś faceta zamkął żonę w łazience bo myślał że ma koronawirusa a ona poprostu słabo się czuła. Weźcie dziewczyny jak nie będę się dłużej odzywać tzn poszłam do kibla bez telefonu i stary mnie przetrzymuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Netiaskitchen
Amh 6.25 i tak, uslyszałam od lekarza, że podczas stymulacji jestem dla nich jak tykająca bomba. Miło co?@Netiaskitchen kiedys podczas stymulacji napisala ze ja lekarz traktuje jak bombe zegarowa bo wysokie AMH cos ponad 4 prawda? To ja tez chyba powinnam zrezygnowac juz calkowice z protokolu bo u mnie bedzie hiperka jak w banku. Ale to jest realne zagrozenie a nie jakis koronaKiedy masz miec okres?

Tasza
U kogo jesteś?Invimed Wro
bazylia128
A no tak bo wczesniej bylo ponad 8 ?Amh 6.25 i tak, uslyszałam od lekarza, że podczas stymulacji jestem dla nich jak tykająca bomba. Miło co?![]()
reklama
Podziel się: