reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!

Ewcia super, że sie odezwałaś. Wypoczywajcie i bawcie się dobrze...

Renifer Mikołajek śliczny, jaki już duży chłopczyk :tak:

jasmina taki nasz urok słomianek, chłop zarabia i śle kasę, a wszystko na naszej głowie..... smutne to. A tak wogóle to gdzie jest Twój mąż? Bo albo nie pisałaś, albo nie doczytałam :confused: a nie myślisz do niego jechać? Sorki, że tak wypytuję, ale ciekawa jestem jak to u Was jest.

Iwona ale szybka dziś jesteś ;-) wszystko juz masz porobione, a ja jeszcze w szlafroku siedzę :baffled:

inna super zakupy.

sikoreczka gratuluje dobicia do 1000
Ania138 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

reklama
Reniferku alez Miki jest sliczny, a jaki duzy juz...

Bodzionka dzieki za programik juz sie sciaga, mam nadzieje ze sobie z tym poradze:zawstydzona/y: jak juz wiece ze mnie jest łos komputerowy:zawstydzona/y:

Pirrllott witaj... jak tam dzis nastroj, sprawy pozalatwiane....

Ja pomykam za chwilę na zakupki bo mi tu córa tłumaczy że już czas. Chodzi z czapką i papa mówi. Lista zakupów zrobiona, nie lubię chodzic z dzieciami na zakupy ale ni e mam wyjścia.
Jasminko współczuję nocki. Moja jak zaczynała ząbkowac to co ząbek była gorączka przez dwa trzy dni.
Reniferku ależ masz miodzio w domeczku, ślicznuda:-) Szybko dzieciaczki rosną, szczególnie czyjeś:-D
Bodzinko karteczki fajniusie:tak:
Ewcia baw się dobrze i odpcznij sobie;-)

Matko, ale dziś jestem śnięta - przeczytałam co napisałyście i już nie pamiętam:zawstydzona/y::sorry2:.

Obiadek już mam prawie gotowy, a że dzis zupka ogórkowa to potem tylko odgrzeję;-).
Teraz Kuba je drugie śniadanie i niedługo po Natalke. Powiem wam,że wczoraj miała zabawę choinkową, ale była bardzo niezadowolona, powiedziała, że było beznadziejnie i była zła, że w ogóle tam poszła:baffled:

Sewa - moj M jest w Anglii, nasza rozlaka trwa juz przeszlo 2 lata. Do momentu zajscia w ciaze z Dawidkiem ja tez pracowalamtyle ze w Polsce i dlatego odrazu nie pojechalam do meza, mialam naprawde fajna i dobra prace. Bylo mi zal rezygnowac z tej pracy. Ale w koncu sie wypalilam w tym co robilam i bylam najszczesliwsza kobieta ktora dowiedziala sie ze jest w ciazy. Dawidek jest nieplanowany:-). Poniewaz bardzo zle znosilam ciaze postanowilam zostac w Polsce i tu urodzic. Jak urodzil sie Dawidek postanowilismy ze zjade z dziecmi do meza na swieta Bozego Narodzenia. A tydzien przed wyjazdem Dawidek wyladowal w szpitalu z podejrzeniem astmy dzieciecej. Po wyjsciu ze szpitala lekarka odradzila podroze w tym samolotem. Teraz jak dobrze pojdzie to pojedziemy do meza na poczatku lutego.
W pracy zlozylam wniosek o urlop wychowawczy na rok.
Gdyby nie choroba Dawidka juz bysmy byli razem cala rodzinka. No ale coz wiadomo ze zdrowie Dawidka jest wazniejsze. A my te troche przezyjemy.

I znowu wychodzi na to ze tylko ja takie dlugasne posty pisze:-)
I tak to u mnie wyglada

Jasmina życzę ci żebyś jak najszybciej z dziećmi pojechała do męża i żebyście byli już razem i żeby wam się tam wszystko ułożyło jak najlepiej:tak:

Bodzinko - Ty to masz talenta i pomysly, piekne kartki
Renifer - ja od powrotu ze szpitala jak Dawidek byl chory poddalam sie i spimy razem, wiem co przeszlas wczoraj. Dawidek tez broni sie rekami i nogami zeby tylko nie spac w lozeczku.

reklama
Do góry