reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Goździki to ulubione kwiaty mojej mamuśki
emoji12.png
. Ja mam różyczki i słodkości
emoji846.png
. Dostaje je tylko 2-3 razy w roku
emoji849.png
. Mój mężu jest kompletnie nieromantyczny
Haha mój kupił mi tulipany i wracał tak obładowany , że powiedział tylko trzymaj i poszedł zakupy rozpakować. O takiego mam romantyka. Choc może nie jest źle, dobre i to po 20 latach małżeństwa. Z reguły jakiegoś całusa dostanę:)

Dziewczyny moje Kochane, z okazji Waszego święta niech każda będzie uśmiechnięta [emoji1] życzę Wam tony kwiatów, ja uwielbiam tulipany [emoji173] ale nie dostanę dziś żadnego, bo wszyscy wiedzą, że mój kot zjada każde kwiaty.
Mój mąż o mnie zadbał inaczej;) na słodko.
Poza tym, dziś już wyjeżdża na szkolenia;( narazie na tydzień, nie wiemy co będzie potem. Już mi smutno i ciężko. Modle się, bym nie miała żadnych krwawien i problemów bo nie wiem jak sobie poradzę ;(
20200308_090504.jpeg

Haha mój kupił mi tulipany i wracał tak obładowany , że powiedział tylko trzymaj i poszedł zakupy rozpakować. O takiego mam romantyka. Choc może nie jest źle, dobre i to po 20 latach małżeństwa. Z reguły jakiegoś całusa dostanę:)
hehehehehehehehe ale usmialam TRZYMAJ 😅 😅 😅 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

Trzymaj [emoji23][emoji23][emoji23]
A ja z moim byłam razem na zakupach w Biedrze i tak stały różyczki w takich wielkich koszach, ja je minęłam a mój Siwy stanął koło tego kosza i mówi: jak chcesz to weź se te kwiaty... No to wzięłam [emoji23]

Dziewczyny moje Kochane, z okazji Waszego święta niech każda będzie uśmiechnięta [emoji1] życzę Wam tony kwiatów, ja uwielbiam tulipany [emoji173] ale nie dostanę dziś żadnego, bo wszyscy wiedzą, że mój kot zjada każde kwiaty.
Mój mąż o mnie zadbał inaczej;) na słodko.
Poza tym, dziś już wyjeżdża na szkolenia;( narazie na tydzień, nie wiemy co będzie potem. Już mi smutno i ciężko. Modle się, bym nie miała żadnych krwawien i problemów bo nie wiem jak sobie poradzę ;( Zobacz załącznik 1088923
Mega ci współczuję, ale wiem że jesteście postawieni pod ścianą [emoji853]. Najgorzej będzie na początku, a z czasem będziesz w szoku że znów zjechał do domu a przecież niedawno był [emoji846]

Trzymaj [emoji23][emoji23][emoji23]
A ja z moim byłam razem na zakupach w Biedrze i tak stały różyczki w takich wielkich koszach, ja je minęłam a mój Siwy stanął koło tego kosza i mówi: jak chcesz to weź se te kwiaty... No to wzięłam [emoji23]
hehehehehehehehehe kiedy wy wszystkie bylyscie na tych zakupach? Przeciez dzisiaj chyba nie ma handlowej ?

reklama
Do góry