bazylia128
Fanka BB :)
Nie no zostaw ja ONA JEST FAJNASpoko, spoko, już dopisuję @Natsnats do listy osób do zlikwidowania[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no zostaw ja ONA JEST FAJNASpoko, spoko, już dopisuję @Natsnats do listy osób do zlikwidowania[emoji23]
Tak ja tez zawsze na to czekalam ale ostatni odcinek bym beznadziejnyGra o tron [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Kocham [emoji3590]
A Brought church, no oczywiscie straner things, ooooooooo iiiiiiiii ORANGE IS THE NEW BLACK 0 ktora ogladala ?Homeland, gra o tronnarcos tak w miarę ale potem mnie znudził...
Dla mnie najlepsze seriale to Prison Break ( oglądnęłam jednym tchem- 3 razy- KOCHAM Micheala Scofielda!!!! I 24 godziny - tylko nie wiem czy jest na polskim netflixie...tam głównym bohaterem był Jack Bauer- tez go kocham![]()
Jeejjjkkkkuuu teraz to mnieprzerazilas ja poprzednim razem mialam hiperke i nawet polowy takich rzeczy nie mialam jak tyMam dośćmam doła...6 dzien stymulacji. Brzuch mi wydęło jakbym cały dzień jadla kapuste. Zaczynaja bolec jajniki. Cyce bolą. A wczoraj wieczorem jak mi mąż zrobił zastrzyk a potem dal prezent za to że jestem dzielnym pacjentem to nie moglam przestać ryczeć....po czym na pocieszenie przyniósł mi galaretke z owocami a ja znowu w ryk
no jakaś masakra...i boję sie jednego..że bedzie coraz gorzej..a w głowie mam tylko jedno...hiperka..matko jak sie tego boję...jutro drugi podgląd...zastanawiam sie czy nie wziac zwolnienie l4 bo ciezko mi wysiedziec 8 godzin za biurkiem kiedy tak mi brzuch wydyma
buuu...
Zapomnialam dodac ze zaraz cie ladnie zrobia na punkcji i bedzie po wszystkimJeejjjkkkkuuu teraz to mnieprzerazilas ja poprzednim razem mialam hiperke i nawet polowy takich rzeczy nie mialam jak tyMoze to ze mna jest cos nie tak ?
A nie na odwrotA czemu pierwszy raz ma sie nie udac?
Mi sie udal, wiec i Tobie moze.
Jasne, ze rzadziej pierwszym razem jest porazka niz sukces, ale wierzyc musisz. Glowa do gory. Zjedz czekolade [emoji6]
No to błądKurna wlasnie zrezygnowalam z hbo...
Jaaaaaa!!!! Broadchurch zajebiaszczy był! I resztę też widziałamA Brought church, no oczywiscie straner things, ooooooooo iiiiiiiii ORANGE IS THE NEW BLACK 0 ktora ogladala ?
Uwielbiam psycho dramaty i komedio dramty tezA jesli chodzi o seriale to teraz jest zajebisty na Hbogo " zerozerozero". Postaci są dopracowane w każdym szczególe. Niby gangsterka ale psycholo-dramat. Obsada mistrz. Polecam.
Kochana nie mart się, mówię Ci z własnego doświadczenia... Począwszy od stymulacji ja nie czułam kompletnie nic, zero nerwów, wzruszeń i jakiś dziwnych emocji, nie bolała mnie głowa, nie czułam jajników, nie przytulam, nie urósł mi brzuch... Przejmowałam się oczywiście bo każda tak narzekała, a ja nic...Nie martw sięja też poza bólem głowy i zamuleniem, wynikającym chyba z pogody nic nie czuje. To mój 6 dzień, nie mam siniaków i nie czuje, żeby cokolwiek w środku się działo. I też mi dziwnie, bo jak czytam, że powinnam płakać i wzruszać na reklamie "merci", to czuje tylko zażenowanie [emoji35]
A jak było wcześniej u Ciebie?