bazylia128
Fanka BB :)
No dokladnie nic nie zrobimyMam nadzieje, ze to jest wlasnie dobry znak. Może własnie te nastroje u nas świadczą o tym, ze coś tam się dzieje, ale dzieje się dobrze [emoji173] pojutrze się okaże [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dokladnie nic nie zrobimyMam nadzieje, ze to jest wlasnie dobry znak. Może własnie te nastroje u nas świadczą o tym, ze coś tam się dzieje, ale dzieje się dobrze [emoji173] pojutrze się okaże [emoji4]
Moj zboczeniec no nawet serial nia zawładnąłA ja, jak skończyłam to oglądać to kuźwa nie wiedziałam co ze swoim życiem zrobić [emoji33]. Wszystko straciło sens i urok, serio. Żaden film ani serial tak mną nie zawładnął [emoji12]
zJa kiedys bardzo duzo czytalam a ostatnio nie moge sie skupic... Musze siegnac i doczytac ksiazke o sprzataniujaka mi ostatnio Łukasz kupil
Ja tez jestem taki calusnik a jak juz gdzies jade i widze psy to tak tesknie ze zawsze mam ochote podejsc do obcych i je wypieszczochac
Dzieci tez lubie calowac pod warunkiem ze nie maja gili pod nosem
![]()
Kochana nie mart się, mówię Ci z własnego doświadczenia... Począwszy od stymulacji ja nie czułam kompletnie nic, zero nerwów, wzruszeń i jakiś dziwnych emocji, nie bolała mnie głowa, nie czułam jajników, nie przytulam, nie urósł mi brzuch... Przejmowałam się oczywiście bo każda tak narzekała, a ja nic...
Później punkcja, po punkcji każdy źle się czuję bla bla.... Ja NIC! mąż się śmiał, że uśpili mnie, pomerdał mi lekarz palcem i mnie obudzili [emoji28] spodziewałam się plamienia, że będę obolała, a tu nic! Jak bym w ogóle punkcji nie miała...
Po transferze za to bolał mnie brzuch jak na okres, więc oczywiście płacz, że nic z tego! A tu niespodzianka... Jak narazie 6tc...
Fak, racja.A nie na odwrot![]()
heheheh wlasnie pisalam ze tez to pochlonęlam"Ty"polecam jeśli nie ogladalas
teeeeeeeeeezzzz ogladalam ten film o tym kolesiu na wozku ona tam miala ciemne wloskiJeszcze raz jebłaś? Szacun [emoji23].
Jakiś czas później obejrzałam taki film z Emilią Clarke, co opiekowała się kolesiem na wózku (nie pamiętam tytułu) to nie mogłam się przestawić że ona taka zabawna jest [emoji12]
Poczekaj z tą beznadzieją na jutrzejszy wynik. Jest tu taka co smęciła i jakoś od czasu bety nie smęciBól brzucha to wiesz ze może oznaczać wszystko. Tylko jak dostaniesz dziś okres to możesz być czegokolwiek pewna. Ale ja jakoś czuję, że okresu nie będzie.
Za jutro. Po prostu
![]()
No dokladnie nic nie zrobimyJak zwykle trzeba porpstu czekac. Ja sie dodatkowo boje o to bieganie ale robie to swiadomie i za pozwoleniem wiec chyba nic sie nie powinno zlego dziac
ale kurcze napradwe jakos malo czuje ale w sumie to dopiero 3 zastrzyk. a ty masz jakis aromek do tego albo cos?
Ja znowu ostatnio po raz nasty ogladalam SARE - jakos takie mile mam wspomnienia z tym filmemA moja osobista jaszczurka, czyt mąż ogląda Killerów [emoji12]. Jednym uchem słucham i normalnie kocham Siarę [emoji12]. Jest zajebisty[emoji23]
Dlaczego teraz nie robią takich filmów [emoji22][emoji22][emoji22]